Η Hyundai συνεργάζεται με την Aurora στο Quote για τα οχήματα αυτο-οδήγησης μέχρι το 2021

Η Hyundai αποκάλυψε μια νέα τεχνική και στρατηγική συνεργασία με την τεχνολογική εκκίνηση της Aurora με βάση τις ΗΠΑ για να φέρει οχήματα Hyundai σε δρόμους παγκοσμίως μέχρι το 2021.
Η Aurora, μια αρκετά φρέσκια εκκίνηση που δημιουργήθηκε το 2016 από την πρώην Tesla καθώς και τους μηχανικούς της Google, θα ενσωματώσει την αυτο-οδήγηση καινοτομία σε οχήματα Hyundai με την πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας από τα σχεδιασμένα σχέδια που έχουν καθιερωθεί ιδιαίτερα για τις δοκιμές σε ακόμη μη καθορισμένες πιλοτικές πόλεις. Ο μακροχρόνιος στόχος είναι για την Hyundai καθώς και για την Aurora για να εμπορευματοποιήσει τελικά την τεχνολογία, με αυτόνομα οχήματα επιπέδου 4 SAE στους δρόμους νωρίς την επόμενη δεκαετία.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Τα οχήματα επιπέδου 4, όπως ορίζονται από το SAE, δεν είναι εντελώς αυτόνομα. Τα οχήματα σε αυτό το επίπεδο αναφέρονται ότι λειτουργούν «υψηλή αυτονομία», πράγμα που σημαίνει ότι ενώ υπάρχουν κάποιοι δρόμοι που το όχημα δεν θα είναι σε θέση να πλοηγηθεί μόνη της, ο οδηγός μπορεί να παραιτηθεί από το πλήρες σύστημα με το σύστημα οδήγησης σε ορισμένα σενάρια, όπως σε αυτοκινητόδρομους καθώς και σε αυτοκινητόδρομους, ή όταν στάθμευση.
Η Hyundai δηλώνει ότι η συνεργασία είναι ένα ακόμη βήμα κατά μήκος του δρόμου προς την πλήρη αυτόνομη οδήγηση. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας άρχισε να δοκιμάζει αυτόνομη καινοτομία σε δημόσιους δρόμους το 2015, αφού του δόθηκε άδεια για να το πράξει στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί επίσης το Ioniq ως δοκιμαστικό κρεβάτι για αυτόνομη τεχνολογία, αξιολογώντας το όχημα σε μητροπολιτικά περιβάλλοντα.
Η Hyundai θα παρουσιάσει την αυτόνομη καινοτομία της επόμενης γενιάς στο The Consumer Electronics Show την επόμενη εβδομάδα, με την έκθεση του SUV καυσίμου της εταιρείας. Ο Chris Urmson, Διευθύνων Σύμβουλος της Aurora, θα εμφανιστεί μαζί με τα στελέχη της Hyundai ως ομιλητής κατά τη διάρκεια της κεντρικής σημασίας της εταιρείας.
Πρέπει περισσότερες επιχειρήσεις οχημάτων να αναζητήσουν εταιρικές σχέσεις με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις για να ολοκληρώσουν την αυτονομία; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *