Το νέο Open-Top McLaren Supreme Series Hypercar επιβεβαίωσε

Η McLaren επιβεβαίωσε ότι ένα νέο Hypercar «Ultimate Series» βρίσκεται στα έργα, τα οποία θα κάνουν το πλήρες ντεμπούτο του σε κάποιο στάδιο το 2020 και θα περιοριστούν αυστηρά σε μόλις 399 παραδείγματα .
Ανακοινώθηκε στο Pebble Beach Consors d’Elegance, η McLaren έχει επίσης πειράξει το σχεδιασμό του νεοφερμένου σε συνήθως σκιώδη μορφή. Το μοντέλο χωρίς στέγη περιγράφεται ως ένα «ανοιχτό, ανοιχτό roadster του cockpit», που κάθεται χαμηλά με μόνο ένα μικρό χείλος για ένα αλεξήνεμο και με αξιοσημείωτα περιγραμμένα πλευρικά. Διασημικές πόρτες θα τοποθετηθούν επίσης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αποκαλύφθηκε νέα 250mph McLaren Speedtail
Το νέο αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορούσε να ονομαστεί GTZ ή πολύ πιο πιθανό GT Superlight με βάση τις πρόσφατες εφαρμογές εμπορικών σημάτων McLaren, θα καθίσει μεταξύ της Senna (£ 750.000) και της επερχόμενης ταχύτητας (£ 2,1 εκατ.) Τιμή.
Η εταιρεία λαμβάνει εκφράσεις ενδιαφέροντος από τους σημερινούς πελάτες στο Pebble Beach Gathering στο Σαν Φρανσίσκο αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ενώ η Senna έχει αναπτυχθεί για την απόδοση της ολοκλήρωσης, με το Speedtail μια αεροδυναμική ειδική ειδική για την τελική ταχύτητα, το τρίτο αυτοκίνητο Supreme Series θα είναι ένα μηχανοκίνητο μηχάνημα.
Ο κινητήρας έχει επιβεβαιωθεί ως το 4,0 λίτρων Twin-Turbocharged V8 που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη τη σύνθεση της μάρκας. Είναι πιθανό να φτάσει με το ίδιο σχήμα 789bhp με το Senna, στέλνοντας δίσκο στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
Θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το πλαίσιο της McLaren Carbon-Fibre Tub και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα είναι το ελαφρύτερο αυτοκίνητο που η εταιρεία έχει παραχθεί στην εποχή της McLaren Automotive (2010 και μετά). Σε αυτό το βαθμό, το αμάξωμα πιθανότατα θα είναι και όλες οι ίνες άνθρακα.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο McLaren GT από το MSO που αποκαλύφθηκε στο Pebble Beach …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *