Γενικές εκλογές 2019: Πού βρίσκονται τα μέρη για την αυτοκινητοβιομηχανία;

Ένα κοινοβουλευτικό αδιέξοδο σημαίνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διεξάγει τις τρίτες γενικές εκλογές τους τα τελευταία πέντε χρόνια, με τους συντηρητικούς του Boris Johnson να αντιμετωπίζουν το Εργατικό Κόμμα του Jeremy Corbyn, ενώ πολλά μικρότερα κόμματα αγωνίζονται να ακούσουν τις φωνές τους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Brexit είναι το κύριο ζήτημα της ημερήσιας διάταξης, αλλά πρόκειται για γενικές εκλογές, όχι για δημοψήφισμα, επομένως όλα τα θέματα πολιτικής είναι για συζήτηση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η παραγωγή αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου μειώθηκε κατά 3,8 % το Σεπτέμβριο
Καθώς κυκλοφορούν τα μανιφέστα και οι πολιτικές που ανακοινώθηκαν κατά την προετοιμασία μέχρι την ημέρα των ψηφοφοριών στις 12 Δεκεμβρίου, θα ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τι έχουν προγραμματίσει τα μέρη για τους οδηγούς.
Συντηρητικό και Συνδικαλιστικό Κόμμα
Leader: Boris Johnsonslogan: “Πάρτε το Brexit. Απελευθερώστε το δυναμικό της Βρετανίας “Μανιφέστο: Κυκλοφόρησε
Το μανιφέστο του Συντηρητικού 2019 υπόσχεται μια “επανάσταση των μεταφορών”, με τον Boris Johnson να υπόσχεται επενδύσεις ύψους £ 1 δισεκατομμυρίου σε ταχείες φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά, η δέσμευση δεν θα είναι πάνω από 30 μίλια από έναν φορτιστή EV.
Εκτός από αυτό, το κόμμα σκοπεύει να επενδύσει £ 28,8 δισεκατομμύρια στο κτίριο και αναβάθμιση των στρατηγικών και τοπικών δρόμων και επίσης υπόσχεται να ξεκινήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πλήρωσης της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *