Νέο 2020 Bentley Flying Spur Πολύ Πρώτη Έκδοση Η εκτεθειμένη

Bentley θα εισαγάγει το νέο πετώντας πίσω με περιορισμένη διαδρομή, υψηλό μοντέλο πρώτης έκδοσης, που θα κυκλοφορήσει για τους πρώτους 12 μήνες του νέου μοντέλου στην αγορά.
Ο κινητήρας W12 6,0 λίτρων της πρώτης έκδοσης παραμένει αμετάβλητος από το βασικό πτητικό κίνημα, ικανό να εισαγάγει το λιμουζίνα 2,4 τόνων από 0-62 μίλια / ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα καθώς και σε κορυφαία ταχύτητα 207 μίλια / ώρα. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ τάχυτο zf διπλού συμπλέκτη, μαζί με το ενεργό σύστημα οδήγησης όλων των τροχών του Bentley καθώς και με το τιμόνι όλων των τροχών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η πρώτη έκδοση λαμβάνει μια σειρά από εξωτερικές τσιμπήματα στυλ. Το Flying Spur σχεδιάζεται πρόσφατα, ζάντες 22 ιντσών από το τμήμα προσαρμογής Mulliner – Bentley. Πολύ πρώτη έκδοση που χρησιμοποιείται και μέσα σε ένα επανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό πτήση Β μασκότ.
9

Στο εσωτερικό του, το σήμα που συνεχίζει με μια επιλογή από πολύ πρώτης έκδοσης φτερωτά έμβλημα κεντημένα στα προσκέφαλα. Κατά την είσοδο στο αυτοκίνητο, ο πελάτης θα υποδεχτεί από την Union Jack Treadplates με πολύ πρώτη έκδοση που γράφτηκε με το κέντρο. Μια νέα πανοραμική ηλιοροφή, καθώς και οι τυφλές Alcantara ελέγχονται ψηφιακά.
Θα υπάρξει μια επιπλέον προδιαγραφή περιηγήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Lane Assist, της νυχτερινής όρασης, της οθόνης Head-up καθώς και του προσαρμοστικού ελέγχου ταχύτητας.
Ο Grand Tourer περιορισμένης έκδοσης θα δημοπρατηθεί πρώτα απ ‘όλα θα δημοπρατηθεί για να υποστηρίξει το Ίδρυμα Elton John στη νότια Γαλλία στις 24 Ιουλίου. Για να υποστηρίξει το ίδρυμα, η Bentley καλεί τον μεγαλύτερο πλειοδότη να παράγει το εξειδικευμένο όχημά του με την ειδική υπηρεσία High-end της Bentley, που συνήθως παρέχεται σε λίγη επιλογή των πελατών του.
Ενώ τα έξοδα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως, το νέο πτητικό κίνημα αναμένεται να υπερβαίνει τα £ 200.000 καθώς και να διαφοροποιήσει μια φανταστική προσφορά ανάλογα με τα επιλεγμένα προαιρετικά πρόσθετα.
Διαβάστε για τα καλύτερα οχήματα υψηλής ποιότητας που πωλούνται εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *