Το Vauxhall Adam Unlimited προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης

Vauxhall έχει εισαγάγει το Adam Unlimited, μια νέα προδιαγραφή για το όχημα Adam City καθώς και τα jacked-up Adam Rocks που προσθέτει μια χούφτα πρόσθετων συσκευών καθώς και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ακόμα περισσότερο Στοιχεία του στυλ κατά την παραγγελία.
Το Unlimited ενώνει το JAM, το Glam καθώς και το Slam στην περιοχή, καθώς και τους ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τον έλεγχο κρουαζιέρας, τον έλεγχο του κλίματος, τη συνδεσιμότητα Bluetooth καθώς και τη συνδεσιμότητα USB, τα φώτα της ημέρας, καθώς και ένα δερμάτινο τιμόνι. Η υπηρεσία θυρωρού OnStar του Vauxhall είναι επίσης τοποθετημένη, καθώς και αυτό περιλαμβάνει ένα hotspot WiFi που χρησιμοποιεί 4G για έως και επτά συσκευές.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis
Η νέα επένδυση κοστίζει από £ 12.260 στον Αδάμ, ωστόσο φτάνει μέχρι και £ 15.875 στο Adam Rocks. Για τα πρόσθετα χρήματα παίρνετε επιπλέον ύψος διαδρομής 15 χιλιοστών, χρωματισμένα παράθυρα, τραχιά στρώση σώματος, μετατρέψιμη κορυφή, καθώς και φώτα LED μπροστά καθώς και πίσω.
Η ποικιλία των επιλογών εξατομίκευσης στο απεριόριστο σχέδιο περιλαμβάνει τώρα το χρώμα του σώματος, το χρώμα της οροφής, το στυλ τροχού κράματος, τα εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία καθώς και τα αλουμινόχαρτα καθώς και τις επιλογές τεχνολογίας, όπως ένα νέο σύστημα ασύρματης φόρτισης για το κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το συμβατό τηλέφωνό σας σε ένα ειδικό δίσκο για να το διατηρήσετε, καθώς και μια επιλογή £ 150 μόνο για το απεριόριστο σχέδιο.
Είστε οπαδός του αυτοκινήτου Vauxhall Adam City; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *