Το BRABUS-συντονισμένο Startech Aston Martin DB11 SP610 εμφανίζεται στη Γενεύη

εάν το Aston Martin DB11 V8 δεν είναι αρκετά ισχυρό, τότε η γερμανική εταιρεία συντονισμού Startech έχει την υπηρεσία με τη μορφή του Aston Martin DB11: SP610 “Powered από τον Brabus “. Το μέρος του brabus του ονόματος είναι σημαντικό, επειδή το Startech είναι ο μη-Mercedes κλάδος της εταιρείας συντονισμού Brabus. Συνήθως παρέχει τροποποιήσεις στυλ για μοντέλα Jaguar, Land Rover, Bentley και Maserati, αλλά επειδή η Aston Martin χρησιμοποιεί τώρα κινητήρες Mercedes στην περιοχή της, η Startech έχει μετατρέψει το χέρι του στον βρετανικό σπορ αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Εκτός από το τυπικό εύρος των tweaks styling, υπονοεί ότι η StartEch μπορεί να προσφέρει αύξηση ισχύος στο DB11, αναθεωρώντας την πίεση της ένεσης, της ανάφλεξης και του turbo του κινητήρα. Το Grand Tourer έχει τώρα 602bhp, μέχρι 99bhp μέσω του Standard, ενώ η ροπή έχει ενισχυθεί από 675nm σε ένα κρεατοελιές 800nm, και αυτή η κορυφή είναι διαθέσιμη από 2.000rpm έως 5.000 σ.α.λ. Αυτή η αύξηση ισχύος συνεπάγεται ότι 0-62mph διαρκεί τώρα 3,8 δευτερόλεπτα – δύο δέκατα ταχύτερα από το τυποποιημένο αυτοκίνητο και ένα δέκατο γρηγορότερο από το DB11 V12 – και η τελική ταχύτητα είναι 193mph, 6mph επάνω στο πρότυπο V8.
• 2018 Ειδήσεις της Γενεύης Motor Show
24
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Εάν θέλετε το DB11 να φωνάξει για την αναβάθμιση απόδοσης, το Startech παρέχει επίσης μια σειρά ενημερώσεων styling για το DB11 και μπορούν να τοποθετηθούν και στο μοντέλο V12. Υπάρχει ένας διαχωριστός εμπρόσθιων ινών άνθρακα, νέοι περβάζι ινών άνθρακα με αεροδυναμικές λεπίδες και οπίσθιο διάχυτο από ίνες άνθρακα, ενώ το StartEch παρέχει επίσης επιπλέον δερμάτινα, εσωτερική επένδυση από δερμάτινα, alcantara και ξύλο. Για να τελειώσετε τα πράγματα, υπάρχουν ζάντες μαύρου αλουμινίου Monostar M 21 ιντσών.
Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες τώρα, με την αναβάθμιση ισχύος να κοστίζει μόνο 7.700 ευρώ, και οι τροχοί τιμολογούνται στα 1.200 ευρώ το καθένα.
Επίσης, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Γενεύη ήταν ένα νέο σύνολο τροποποιήσεων για το Range Rover Velar. Η Startech έδωσε το πιο πρόσφατο πολυτελές SUV από τη βρετανική εταιρεία μια αναβάθμιση ευρείας σωληνώσεως που προσθέτει 60mm στο συνολικό πλάτος, καθώς και ένα νέο σύνολο ζάντων αλουμινίου 22 ιντσών. Μπορεί να τοποθετηθεί μια νέα μονάδα ηλεκτρονικών ειδών, η οποία επιτρέπει την μείωση των Velars που είναι εξοπλισμένα με ανάρτηση αέρα κατά 30 χιλιοστά κατά την οδήγηση, ενώ μια άλλη μονάδα μπορεί να σωλήνα ψεύτικους ήχους κινητήρα V8 στην καμπίνα.

Τι πιστεύετε για τις αναβαθμίσεις startech; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα Coments …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *