Το νέο Diesel Diesel της Hyundai Kona με τιμές από £ 19.750

Η νέα ντίζελ της Hyundai Kona θα κοστίσει από £ 19.750 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τροφοδοσία με κινητήρα 1,6 λίτρων, το μοντέλο ευθυγραμμίζεται παράλληλα με τις κανονικές εκδόσεις βενζίνης και το Kona Electric στην περιοχή.
Το ντίζελ παρέχεται σε μια επιλογή από δύο εξόδους ισχύος, και οι δύο από τις οποίες γλιστρούν μεταξύ των υφιστάμενων βενζίνης 1,0 και 1,6 λίτρων από την άποψη της απόδοσης. Η μονάδα entry-level κάνει 113bhp και ροπή 280nm, η οποία της επιτρέπει να καλύπτει το 0-62mph σε 10,7 δευτερόλεπτα. Το 134bhp και το 320nm του μοντέλου υψηλότερης ισχύος του επιτρέπει να επιτύχει το ίδιο σημείο αναφοράς μισό δευτερόλεπτο νωρίτερα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αυτοκίνητα ντίζελ του 2018
Και τα δύο μοντέλα στέλνουν ισχύ στους μπροστινούς τροχούς. Το μοντέλο 134bhp είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων, ενώ η μονάδα 113bhp είναι μόνο εξατάχυτο εγχειρίδιο.
Το Kona Diesel έχει συντονιστεί για να τηρήσει τους πιο πρόσφατους κανονισμούς Euro 6D Temp. Ένα σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων ADBLUE, ένα φίλτρο NOX συνδυάζεται με το συμβατικό φίλτρο σωματιδίων ντίζελ, για να βοηθήσει το KONA να επιτύχει στοιχεία που διεκδίκησαν τόσο χαμηλά όσο 111g/km για το μοντέλο 113bhp και 114G/km για την υψηλότερη έκδοση.
Τα μοντέλα ντίζελ ακολουθούν τις ίδιες γραμμές περιποίησης της υπόλοιπης σειράς Kona, και τα δύο διαθέσιμα και στα τρία SE, Premium και Premium SE Trims. Διατίθεται σε 10 εξωτερικά χρώματα, τα υψηλότερα δύο από τα τρία διακοσμητικά είναι προαιρετικά διαθέσιμα με μια αντίθεση οροφής.
Όπως και για το Diesel, το ντίζελ είναι £ 2.000 πολύ πιο ακριβό από το μοντέλο βενζίνης Turbo 1,0 λίτρων. Η συμβατική λίστα κιτ Kona SE περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έλεγχο κρουαζιέρας, LED Daytime Lights και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει το Apple CarPlay, το Android Car και μια κάμερα αντιστροφής.
Το πολύ πιο ισχυρό αυτοκίνητο κοστίζει από £ 21.050 περισσότερο, και ένα κορυφαίο spec 134bhp premium SE DCT διατιμάται σε £ 24.750. Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα για αγορά τώρα.
Διαβάστε: Το νέο Hyundai Kona Electric θα κοστίσει από £ 24.995, επιβεβαίωσε η εταιρεία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *