Το SAIC Design αποκαλύπτει το New R R Ryzr Concept

Το SAIC Design έχει αποκαλύψει ένα νέο όχημα ιδεών για το νεοσύστατο εμπορικό σήμα της ομάδας EV, R. ονομάζεται R ryzr και, όπως μπορείτε να πείτε από τις εικόνες, είναι ασυνήθιστο Σταυρώστε μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.
Το R Ryzr, σύμφωνα με το SAIC Design, αντιπροσωπεύει την “τελική συμβίωση του ανθρώπου και της μηχανής”, καθώς είναι ένα όχημα που φοράτε και όχι απλά να καθίσετε. Έρχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο σακάκι που πρέπει να κλειδωθεί σε καρτέλες στο κάθισμα πριν ξεκινήσει και οδηγεί.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με την εμφάνιση των εικόνων στροφών του SAIC Design, το R Ryzr θα κλίνει επίσης στις στροφές, λίγο σαν το Carver μια από τις δεκαετίες του 1990. Τα εξαρτήματα ανάρτησης και διεύθυνσης βρίσκονται σε μεντεσέδες που μπορούν να γυρίσουν το πλαίσιο στην κορυφή, όπως ένας αναβάτης μοτοσικλετών. Τα ελαστικά είναι επίσης καμπύλα όπως αυτά από ένα ποδήλατο για να επωφεληθούν από αυτή τη λειτουργία.

Έννοια για την πραγματικότητα: Renault Coupéspace στο Renault Avantime

Είναι το styling είναι ένα μείγμα ενός ανοιχτού τροχού και ενός αθλητικού ποδηλάτου. Οι μπροστινοί τροχοί και τα ευαίσθητα εξαρτήματα διεύθυνσης λαμβάνουν την άδεια τους από τη Formula One, ενώ το οπίσθιο άκρο του Upswept μοιάζει με μια αναβαθμισμένη έκδοση της ουράς σε ένα superbike, αν και με ένα πρόσθετο σταθεροποιητικό πτερύγιο.
Όπως και οι πιο πρόσφατες έννοιες, το R ryzr έχει σχεδιαστεί ως ηλεκτρικό όχημα, όπως υπονοείται από τη θύρα φόρτισης τοποθετημένη στο πίσω μέρος. Ωστόσο, το SAIC Design δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το μέγεθος των πακέτων μπαταριών του οχήματος ή την έξοδο του ηλεκτρικού του κινητήρα
Το SAIC Design λέει ότι το R Ryzr αναγνωρίζει τους μεταβαλλόμενους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι περνούν. Μετά την πανδημία, η δημόσια μεταφορά έχει αποφεύγεται υπέρ των προσωπικών οχημάτων – και αυτό το dinky runabout θα μπορούσε να βοηθήσει να εμποδίσει τους δρόμους μας να γίνουν πολύ γεμάτοι.
Ο Carl Gotham, διευθυντής σχεδιασμού της εταιρείας, δήλωσε: “Το R Ryzr είναι ένα συναρπαστικό και σπλαχνικό όραμα για το μέλλον των αστικών ταξιδιών. Με την εξερεύνηση του ασυνήθιστου, ξεκλειδώνει νέους τρόπους μεταφοράς για το μέλλον, νέες εμπειρίες και νέα συναισθήματα. ”
Το SAIC Design είναι το Styling House που εδρεύει στο Λονδίνο για το MG, το Roewe και το πρόσφατα διαμορφωμένο εμπορικό σήμα της κινεζικής εταιρείας, το R. Το στούντιο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και έκτοτε παρήγαγε αρκετές εντυπωσιακές έννοιες, όπως το MG Cyberster, το Gaming- Εμπνευσμένο Mg Maze και ένα αυτοκίνητο τέχνης με βάση το MG ZS.

Τώρα κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κατάρρευσή μας από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *