Η Alfa Romeo Stelvio First Edition εισάγει το New Alfa SUV

η Alfa Romeo αποκάλυψε μια περιορισμένη έκδοση της επερχόμενης SUV Stelvio – την πρώτη μας επίσημη ματιά στο 4×4 της Alfa χωρίς τα trappings του Quadrifoglio.
Ονομάζεται The Stelvio First Edition Διαθέτει ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, συσκευάζοντας σε διακριτικά tweaks styling και άφθονο εξοπλισμό. Η Alfa λέει ότι αυτή η έκδοση του νέου αντίπαλου αντίπαλου Porsche Macan είναι δεύτερη μόνο στο 503bhp Quadrifoglio.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUV που πωλούνται τώρα
Το μοντέλο πρώτης έκδοσης χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με τετρακύλινδρο αλουμινίου 2,0 λίτρων που παράγει 276bhp και 400nm ροπής στις 2250rpm. Είναι ζευγαρωμένο σε ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που οδηγεί και τους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Q4 All-Wheel-Drive της Alfa. Η Alfa ισχυρίζεται ότι αυτή η έκδοση του Stelvio μπορεί να σπάσει 0-62 μίλια / ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα.
Το σύστημα οδήγησης Q4 Q4 στέλνει το 100 % της ροπής του αυτοκινήτου στον πίσω άξονα σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, αλλά μια ενεργή θήκη μεταφοράς και το μπροστινό διαφορικό επιτρέπει το 50 % της ισχύος που πρέπει να αποσταλεί στους μπροστινούς τροχούς ανιχνεύει την ολίσθηση.
8

Στο εξωτερικό, η πρώτη έκδοση Stelvio χαρακτηρίζεται από ζάντες κράματος πέντε κλάδων 20 ιντσών, ζωγραφισμένες δαγκάνες φρένων, πλαίσιο παραθύρων με χρώμιο και προβολείς δι-ξενώνων. Παίρνει επίσης χρωματισμένα πίσω παράθυρα και φώτα ευγένειας στις λαβές της πόρτας. Γύρω από την πλάτη μια μεγάλη πλάκα ολίσθησης αλουμινίου είναι ενσωματωμένη στον πίσω προφυλακτήρα, με δύο εξόδους εξάτμισης τοποθετημένες σε κάθε γωνία.
Η καμπίνα είναι επιπλωμένη με μαύρα δερμάτινα καθίσματα πλήρους κόκκων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και με λειτουργίες μνήμης. Η ταπετσαρία συνοδεύεται από κουπιά μετατόπισης αλουμινίου στο τιμόνι και ξύλινα ένθετα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα 3D δορυφορικό σύστημα πλοήγησης που εμφανίζεται μέσω μιας οθόνης ψυχαγωγίας 8,8 ιντσών, καθώς και ενός ψηφιακού πίνακα εργαλείων 7 ιντσών.
8

Πολλές λειτουργίες βοηθητικού οδηγού αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου. Η πρώτη έκδοση Stelvio παίρνει προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, συν το Lane Assist. Μια κάμερα αντιστροφής, αισθητήρες μπροστινού και πίσω χώρου στάθμευσης, μια πίσω πόρτα αποστολής, καθώς και αυτόματοι προβολείς ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό.
Οι κρατήσεις για την πρώτη έκδοση Stelvio είναι τώρα ανοιχτές στην Ευρώπη, αν και η Alfa θα μπορούσε να πει μόνο στην Auto Express ότι η πρώτη έκδοση θα χτυπήσει πρώτα τις ελβετικές και ιταλικές αγορές. Το Stelvio δεν αναμένεται να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το φθινόπωρο.

Το πρώτο SUV της Alfa θα είναι μια ιστορία επιτυχίας; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *