Όλα τα 90.000 Tesla Model S Automobiles υπενθύμισαν

Η Tesla ανακοίνωσε μια ανάκληση όλων των 90.000 αυτοκινήτων μοντέλου S που πωλείται μέχρι σήμερα μετά από προβλήματα με την εμπρόσθια ζώνη ασφαλείας ανιχνεύθηκαν σε ένα μοντέλο Tesla στην Ευρώπη.
Ένα e-mail από την Tesla στους πελάτες του μοντέλου της δήλωσε ότι η επιχείρηση. “Πρόσφατα βρήκε ένα μοντέλο S στην Ευρώπη με μια μπροστινή ζώνη ασφαλείας που δεν ήταν σωστά συνδεδεμένη με τον εξωλέμβιο pretenderer,
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Αυτό το αυτοκίνητο δεν συμμετείχε σε συντριβή και δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Ωστόσο, σε περίπτωση σύγκρουσης, μια ζώνη ασφαλείας σε αυτή την κατάσταση δεν θα προσφέρει πλήρη προστασία. ”
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά
Το All-Electric Model S ήταν μια σημαντική επιτυχία για την Tesla, διότι για πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 2012, με επικεφαλής τον Executive Industry Stalwarts όπως η BMW Series και η Mercedes E-Class. Σε πολύ πιο πρόσφατες στιγμές έχουμε δει το Executive Automobile Range να επεκτείνεται, κυρίως με την προσθήκη του P85D υψηλής απόδοσης με την «γελοία λειτουργία» του να επιτρέπει την ώρα των 3,2 / ώρα 0-60 μίλια.
Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου S υπόκεινται στην ανάκληση μετά το πρόβλημα που αφορούσε το φως πριν από δύο εβδομάδες, προτρέποντας τον Tesla να εξετάσει τα αρχικά 3.000 αυτοκίνητα καθώς και τις διαδικασίες συναρμολόγησης στο εργοστάσιό του. Τώρα έρχεται σε επαφή με τους πελάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζητώντας τους να φέρουν τα αυτοκίνητά τους για επιθεώρηση.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Tesla: “Στις αρχές Νοεμβρίου, ένας πελάτης που κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού φαινόταν να μιλάει με τους επιβάτες στο πίσω μαζί. Το μπουλόνι που αναμενόταν να συνδέσει τις δύο άγκυρες μαζί δεν συναρμολογήθηκε σωστά. ”
Υπήρξε μόνο ένα επιβεβαιωμένο γεγονός του προβλήματος, όχι συνήθως για να ξεκινήσει μια πλήρη ανάκληση, αλλά η Tesla θέλει να θεωρηθεί ότι παίρνει ηγετικό ρόλο στην προστασία των πελατών της. Ο Diarmuid O’Connell, αντιπρόεδρος της εταιρείας για την ανάπτυξη της εταιρείας, δήλωσε στην Automotive Press Association ότι: “Το North Star για αυτά τα πράγματα είναι αυτό που είναι καλύτερο για τον πελάτη”.
Μάθετε πολλά περισσότερα για το νέο μοντέλο Tesla 3 εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *