Το νέο Citroen Grand C4 Picasso αποκάλυψε

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Citroen Grand C4 Picasso. Με στόχο τις οικογένειες που χρειάζονται κάτι ακόμη πιο ευρύχωρο από το συμβατικό C4 Picasso, το επτά θέσεις κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο Ιανουάριο.
Το Grand C4 Picasso σηματοδοτεί τον εαυτό του από το μοντέλο πέντε θέσεων χάρη σε ένα ειδικό υπερσύγχρονο μπροστινό άκρο (συμπεριλαμβανομένης μιας μάσκας Chevron που περιβάλλει εντελώς τα LED Daytime Lights και μια διαχωρισμένη κατώτερη μάσκα) και καινοτόμο «Boomerang» Τα φώτα LED στο πίσω μέρος, ενώ το πιο αποτελεσματικό μοντέλο στην περιοχή εκπέμπει μόλις 98g/km του CO2.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Citroen C4 Picasso Review
Με βάση τη νέα πλατφόρμα EMP2, η οποία θα στηρίξει μια σειρά μελλοντικών αυτοκινήτων Citroen και Peugeot, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου Peugeot 308, το Grand C4 Picasso επωφελείται από μείωση βάρους 110 κιλών έναντι του προκάτοχού της. Παρά το γεγονός ότι είναι οι ίδιες διαστάσεις με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, οι μηχανικοί μπόρεσαν να επεκτείνουν το μεταξόνιο.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύτερο και πολύ πιο ευάερο καμπίνα, καθώς και πολύ ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων. Δημιουργεί επίσης επιπλέον 69 λίτρων χρήσιμου χώρου φορτίου σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα αποσκευών σε 645 λίτρων με την τρίτη σειρά καθισμάτων που διπλωθούν και πάνω από 700 λίτρων με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων στην προς τα εμπρός.
Εκτός από τη νέα πλατφόρμα EMP2, η Citroen εισήγαγε έναν νέο κινητήρα στη σειρά Grand C4 Picasso. Ο νέος κινητήρας Bluehdi 150 εκπέμπει μόνο 110g/km CO2. Η απόδοση πρέπει να βελτιωθεί επιπλέον από το νέο εξάμηνο αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που διατίθεται με κινητήρες 1,6 λίτρων E-HDI 90 και E-HDI 115 ντίζελ.
Το Standard Kit περιλαμβάνει πανοραμικό παρμπρίζ, ενώ μια μεγάλη γυάλινη στέγη είναι προαιρετική. Μια ολόκληρη σειρά κουμπιών και διακόπτη έχουν αντικατασταθεί με οθόνη αφής 7 ιντσών και ψηφιακό πίνακα εργαλείων 12 ιντσών. Τα καθίσματα είναι επίσης ασυμμετρικά δημιουργημένα, τα οποία τους δίνουν την εμφάνιση ενός καναπέ, ενώ τα καθίσματα στη σειρά δύο είναι όλα ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *