Η νέα Kia Sedona διδάσκει και πάλι

η Kia κυκλοφόρησε μια δεύτερη εικόνα teaser της ολοκαίνουργιας Sedona πριν από την αποκάλυψή της στο The New York Motor Show στις 16 Απριλίου.
Η πιο πρόσφατη εικόνα δείχνει το MPV μεσαίου μεγέθους στο προφίλ και, όπως και με το πρώτο teaser, προτείνει μια ριζική επισκευή σχεδίου. Το νέο Sedona είναι πιο κομψό, πολύ πιο γωνιακό, και επωφελείται από μια υψηλότερη μέση.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Μια τέτοια ριζοσπαστική αναθεώρηση είναι σύμφωνη με τις πρόσφατες προσπάθειες του κορεατικού κατασκευαστή να διαχωριστεί από τον ανταγωνισμό προσθέτοντας μια ειδική προσωπικότητα σε κάθε ένα από τα αυτοκίνητά του και αυτό το πιο ρεύμα που χρησιμοποιεί από την Kia σίγουρα δεν έχει αφεθεί έξω.
Όπως δείχνει το πρώτο teaser (παραπάνω), υπάρχει μια νέα μαζική μπροστινή μάσκα και σαρωτικοί προβολείς για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν.
Οι «αναζητητές περιπέτειας» είναι οι κύριοι πελάτες που στοχεύουν εδώ και η Kia Sedona έχει αρκετό χώρο για οκτώ επιβάτες και τις αποσκευές τους.
Θα υπάρχει πιθανώς ένας βενζινοκινητήρας V6 3,3 λίτρων GDI με περίπου 290bhp και 252lb ft ροπής κάτω από το καπό, ενώ είναι επίσης διαθέσιμη μια σειρά κινητήρων Diesel CRDI.
Οι πελάτες εκτός των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να πάρουν πάρα πολύ εκστατική, επειδή η νέα Kia Sedona θα πωληθεί μόνο στα κράτη. Η ευρωπαϊκή παραγωγή της προηγούμενης γενιάς Sedona καταδικάστηκε το 2011 λόγω της μείωσης της ζήτησης και της μείωσης των πωλήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *