Οι τιμές της Audi TT ανακοίνωσαν

Η νέα Audi TT τρίτης γενιάς θα ξεκινήσει από £ 29.770, με τις τιμές να αυξάνονται μέχρι £ 35.335. Διατίθεται για αγορά από σήμερα, οι πρώτες παραδόσεις του διάσημου Sportscar θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο.
Από την εκτόξευση, δύο κινητήρες που περιλαμβάνουν TFSI 227bhp 2,0 λίτρων 227bhp, καθώς και ένα TDI 2,0 λίτρων 182bhp θα χρησιμοποιηθεί για τους αγοραστές. Μια έκδοση 306bhp TTS που επικεντρώνεται στην απόδοση θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο έτος. Και οι δύο κινητήρες μπορούν να προδιαγραφούν είτε σε αθλητισμό είτε σε επένδυση γραμμής S, με το ολοκαίνουργιο και το ψηφιακό εικονικό πιλοτήριο 12,3 ιντσών ένα τυπικό χαρακτηριστικό και στις δύο προδιαγραφές.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το Standard Kit για τα μοντέλα αθλητισμού entry-level περιλαμβάνει διεπαφή πολλαπλών μέσων της Audi με καταχώρηση δεδομένων δακτύλων, SAT-NAV, Bluetooth, Adaptive Dampers και Keyless Go. Η Audi θα προσθέσει επίσης αθλητικά καθίσματα και αέρα-con με το Alcantara, καθώς οι ανέσεις δημιουργίας. Έξω από τους τροχούς των 18 ιντσών, το αθλητικό εναιώρημα και τα LED Daytime Lights είναι όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά.
Spec Το μοντέλο αθλητισμού με το πετρελαιοκινητήρα των 2.0 λίτρων και το Audi θα σας χρεώσουν £ 29.770, με το μοντέλο με βενζίνη να τιμολογείται σε £ 29.860-και τα δύο με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Το Quattro All-Wheel Drive και το S Tronic αυτόματο κουτί διατίθενται επίσης με το μοντέλο TFSI 2.0 λίτρων, το οποίο ωθεί την τιμή μέχρι £ 32.785.
Το SINE STIM προσθέτει μεγαλύτερα κράματα 19 ιντσών, πλήρους προβολείς LED και φώτα ουράς και πτώση 10 mm στο ύψος οδήγησης. Ένα πακέτο τεχνολογίας είναι επίσης διαθέσιμο το οποίο περιλαμβάνει ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης και προσθέτει στο διαδίκτυο στο διαδίκτυο μέσω της Audi Connect.
Επιλέξτε την επένδυση γραμμής S με τον βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων και το Audi TT κοστίζει £ 32.410, αλλά προσθέστε το Quattro Drive και το S Tronic Gearbox και η τιμή αυξάνεται σε £ 35.335. Το ντίζελ είναι ελαφρώς φθηνότερο, με τιμή £ 32.320.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *