Αθλητική νέα ποικιλία Rover Evoque P300 HST Εισήχθη

Αυτή είναι η νέα ποικιλία Rover Evoque P300 HST – μια κομψή νέα προδιαγραφή για το μικρότερο SUV της μάρκας που τιμολογείται από £ 50.400.
Το HST SPEC βασίζεται στο επίπεδο R-Dynamic S-Dynamic της εταιρείας. Από την άποψη του εξοπλισμού, αυτό υπονοεί ότι έρχεται ως συνηθισμένο με μια κινούμενη πανοραμική ηλιοροφή, μια ηλεκτρικά λειτουργική πόρτα αποστολής, καθώς και προβολείς LED με πριμοδότηση, εξοπλισμένα με τα φώτα ημέρας της υπογραφής L.

Top 10 Finest SUV για αγορά 2022

Ωστόσο, το HST εισάγει μια σειρά από κομψά tweaks styling. Αυτές περιλαμβάνουν μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών 20 ιντσών, γυαλί πίσω από την προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς και κόκκινα δαγκάνες φρένων. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης μαύρες αντικαταστάσεις για τα σκαμπανεβάσματα του SUV, τις πλευρικές αεραγωγοί, το Bonnet Louvres, τα καπάκια καθρέφτη πόρτας καθώς και το εξωτερικό φωτεινό έργο. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός χρωμάτων για τους αγοραστές για να επιλέξετε από, με 11 χρώματα σώματος.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό του, το Evoque HST παίρνει ένα τιμόνι υφάσματος από σουέτ, ένα επικεφαλής υφάσματος από σουέτ με έβενο, δερμάτινο δερμάτινο κάθισμα, καθώς και ποικιλία από φρέσκα φρέσκα. Το Land Rover περιλάμβανε επίσης ένα σύστημα θορύβου 400W 400W 400W ως μέρος της συσκευασίας.
Το νεότερο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro Provi του Land Rover έρχεται επίσης ως στάνταρ, παρέχοντας στους αγοραστές ένα ψηφιακό σύμπλεγμα εργαλείων 12,3 ιντσών καθώς και δύο οθόνες αφής 10 ιντσών. Η επάνω οθόνη αναδιπλώνεται από τον πίνακα ελέγχου καθώς και χειρίζεται τις λειτουργίες ψυχαγωγίας του SUV, ενώ ο τελευταίος ελέγχει τη θέρμανση του Evoque καθώς και τα συστήματα εξαερισμού.
Το EVOQUE HST προσφέρεται μόνο με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα P300 2,0 λίτρων Land Rover. Δημιουργεί 296bhp καθώς και 400nm ροπής, την οποία τα κράτη της μάρκας είναι επαρκή για χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 6,8 δευτερολέπτων καθώς και μέγιστη ταχύτητα 150 μίλια / ώρα.
Ο κινητήρας στέλνει δίσκο με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων σε ένα σύστημα κίνησης τεσσάρων τροχών, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τον επιλογέα της αντίδρασης του εδάφους Land Rover 2. Έχει ρυθμίσεις για λάσπη, άμμο καθώς και χιόνι, εκτός από μια αυτόματη λειτουργία, η οποία μπορεί να βρει τον τύπο εδάφους κάτω από τα ελαστικά του Evoque καθώς και να δημιουργήσει το πλαίσιο ανάλογα.
Ελέγξαμε τώρα την εκτεταμένη αξιολόγηση της ποικιλίας Rover Evoque…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *