Έρευνα: Το κόστος των δυνάμεων αυτοκινήτων Young Chauffeurs από το δρόμο

Μια έρευνα που ανατέθηκε από την τοποθεσία σύγκρισης τιμών Gocompare.com διαπίστωσε ότι πάνω από ένα τρίτο (35%) νέων ενηλίκων ηλικίας 17-25 ετών λένε ότι είναι πολύ ακριβό για μάθηση για να οδηγήσετε, να κάνετε και να τρέξετε ένα αυτοκίνητο.
Από καιρό είναι γνωστό ότι οι νέοι μπορούν να αγωνιστούν οικονομικά όταν αφορά τη μάθηση να οδηγούν και να τρέχουν το όχημα. Τα τελευταία χρόνια, η ασφάλιση για τους νέους οδηγούς έχει αυξηθεί αστρονομικά, οδηγώντας σε νέους ανθρώπους να μην είναι σε θέση να κατέχουν και να τρέχουν ένα αυτοκίνητο – με το 32% των ερωτηθέντων να υποδηλώνουν ότι είναι λιγότερο δαπανηρή στη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αύξηση των νεαρών οδηγών που λαμβάνουν «selfies» στο τιμόνι
Το 22% των ιδιοκτητών μη αυτοκινήτων παραδέχτηκε ότι αισθάνεστε παγιδευμένοι στο σπίτι, επειδή δεν μπορούσαν να πάνε σε μέρη. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για τους νέους – με το να περάσει μια δοκιμή οδήγησης και να κατέχει το δικό σας αυτοκίνητο να είναι κάτι από μια ιεροτελεστία για τους νέους οδηγούς.
Για όσους βρίσκονται σε θέση να κατέχουν το δικό τους αυτοκίνητο, η έρευνα αποκάλυψε ότι οι νεαροί οδηγοί ξοδεύουν, κατά μέσο όρο, £ 1.831,40 ετησίως για να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο. Τέσσερα από τα πέντε αποκάλυψαν ότι ξοδεύουν έως και το 30% του εισοδήματός τους για τη λειτουργία του αυτοκινήτου τους, με σχεδόν τα δύο πέμπτα (39%) να δαπανούν πάνω από 2.000 λίρες ετησίως. Προσθέστε σε αυτό το μέσο κόστος £ 1.381 για τα μαθήματα οδήγησης, τις άδειες και τις αμοιβές και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *