Το New 2020 Byton M-Byte Electric Car που επιβεβαιώθηκε για το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Byton M-Byte θα κατασκευαστεί με το δεξί χέρι και θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το τέλος του 2021, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έχει επιβεβαιώθηκε στο αυτοκίνητο Express.
Αποκαλύφθηκε σε μορφή παραγωγής στο Show Motor Frankfurt, το M-Byte είναι ένα καθαρό ηλεκτρικό SUV μήκους 4,9 μέτρων, με εύρος έως 286 μιλίων. Το χαρακτηριστικό του standout είναι μια εντυπωσιακή οθόνη 4K 48 -ιντσών Curved OLED, η οποία τρέχει καλύτερα σε όλο το πλάτος του ταμπλό – και ελέγχεται μέσω δύο επιπλέον οθονών, ένα από αυτά τοποθετημένο σε σταθερό κόμβο τιμονιού.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο στο Nanjing της Κίνας και η εγκατάσταση έχει την ικανότητα έως και 300.000 αυτοκίνητα ετησίως. Οι πρώτες παραδόσεις του M-Byte θα είναι για τους Κινέζους πελάτες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Daniel Kirchert δήλωσε στο Car Express: “Πιστεύουμε ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για εμάς και το M-Byte στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι ναι, απολύτως, θα το φτιάξουμε με το δεξί χέρι και θα το πουλήσουμε εκεί. Μπορεί να μην είναι ακριβώς την ίδια στιγμή με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να φτιάξουμε το 2021. ”
9

Ο Kirchert δήλωσε ότι η αμφιλεγόμενη μεγάλη οθόνη θα είναι μια “υπογραφή” του Byton και ότι θα εμφανιστεί στα επόμενα δύο οχήματα της εταιρείας: ένα σαλόνι, που πιθανόν να ονομάζεται K-Byte και ένα SUV επτά θέσεων. “Το sedan θα ακολουθήσει γρήγορα”, δήλωσε ο Kirchert, “και στο γραφείο μας στο Μόναχο είναι ήδη στα τελικά στάδια της ανάπτυξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *