Τα αυτόνομα αυτοκίνητα και τα φορτηγά χωρίς τιμόνι δεν είναι απίθανοι πριν από το 2045

εντελώς αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγά χωρίς τιμόνι είναι απίθανο να είναι μια συνηθισμένη λειτουργία στους δρόμους της Ευρώπης πριν από το 2045, σύμφωνα με τον Επίτροπο της Περιφέρειας.
Μιλώντας στο μέλλον της κορυφής του οχήματος, ο Επίτροπος της ΕΕ για την παράδοση Violeta Bulc δήλωσε ότι ενώ τα αυτοματοποιημένα αυτοκίνητα και τα φορτηγά εξοπλισμένα με τιμόνι είναι πιθανό να αναμιχθούν με τα ρουτίνα και τα φορτηγά μέχρι το 2030, μπορεί να χρειαστούν πολύ περισσότερο από μία ακόμη δεκαετία πριν Η εντελώς αυτόνομη παράδοση γίνεται ευρέως διαδεδομένη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ό, τι απαιτείτε να κατανοήσετε για αυτόνομα αυτοκίνητα
“Ο στόχος μέχρι το 2030 είναι ότι θα μπορέσουμε να εισαγάγουμε μικτή κυκλοφορία, με αυτοματοποιημένη και παραδοσιακή κυκλοφορία. Η αυτοματοποιημένη υποδηλώνει ότι υπάρχει ακόμα ένα τιμόνι καθώς και μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο “, δήλωσε ο BULC. “Πιθανώς θα χρειαστούν 10 ή 15 χρόνια πολύ περισσότερο για να έχουμε αυτόνομη κινητικότητα, πράγμα που δεν συνεπάγεται τιμόνι. Βλέπουμε αυτό να συμβαίνει τώρα στις πανεπιστημιουπόλεις, εξαιρετικά διαχειριζόμενους δρόμους στις πόλεις, τα αεροδρόμια κλπ., Καθώς και το Bit Bit, αυτό θα καταλήξει να είναι πολύ πιο αποδεκτό “.
Ο BULC δήλωσε ότι η ΕΕ ελπίζει πραγματικά να αποτρέψει τις ατυχίες στις δοκιμές αυτο-οδήγησης στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως. “Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αποδοχή για θανάτους”, είπε. “Αλλά είμαστε απίστευτα ανεκτικοί στο παρελθόν. Πιστεύω ότι με μια συντονισμένη και διαχειριζόμενη προσέγγιση, είμαστε σε θέση να ελαχιστοποιήσουμε αυτό στο μηδέν. Δεν είμαι υπέρ του να ρίχνω νέα καινοτομία στην κοινωνική ατμόσφαιρα καθώς και να βλέπω τι συμβαίνει.
“Θα εισαγάγουμε, λίγο από το Little, την φιλική προς το περιβάλλον και την αυτόνομη τεχνολογία και την προβολή προσεκτικά τι πρέπει να γίνει για να εξασφαλιστεί η πλήρης αποδοχή στο μέλλον.
“Αυτή τη στιγμή απαιτείται να πιστεύουμε στους ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά. Οι συμπεριφορές τους είναι πολύ πιο απρόβλεπτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι υπέρ των δοκιμών βήμα προς βήμα, καθώς και η επιβράδυνση της ενίσχυσης της επίδρασης των αυτόνομων οχημάτων. ”
Τον Νοέμβριο του 2017, ο Chris Grayling δήλωσε εντελώς αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγά θα μπορούσαν να χτυπήσουν τους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το 2021 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *