Η Opel «μπορεί να επιστρέψει στην Κίνα» κάτω από το PSA, λέει ο Boss

Opel θα είναι ελεύθερος να πουλήσει τα αυτοκίνητα στην Κίνα και πάλι κάτω από τον νέο ιδιοκτήτη του, PSA – αλλά το αφεντικό του συνεργάτη της Vauxhall στην Ευρώπη παραδέχεται ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί μόνο να συμβεί μετά τις δύο φρεσκοκομμένες μάρκες που αποκαθιστούν την κερδοφορία.
Ο Opel αποχώρησε από την κινεζική αγορά το 2014 μετά από σχεδόν 20 χρόνια ως υποτιμημένος bit-player στις προσπάθειες της General Motors στην περιοχή. Το αφεντικό της εταιρείας, Karl-Thomas Neumann, λέει ότι η πώληση του Opel και του Vauxhall στο PSA Peugeot-Citroen, επιβεβαιώθηκε την παραμονή της παράστασης της Γενεύης, ανοίγει τη δυνατότητα μιας κατάλληλης χρηματοδοτούμενης επιστροφής στην προσοδοφόρα αγορά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Show Motor Show της Γενεύης 2017: Τελευταίες ειδήσεις
Όταν ρωτήθηκε αν ο Opel θα μπορούσε τελικά να επιστρέψει στην Κίνα, ο Neumann απάντησε: “Ναι. Παρόλο που στον παλιό κόσμο [κάτω από το GM], ο Opel δεν σκόπευε να επιστρέψει εκεί. Το πρώτο πράγμα που έκανα [όταν μπήκα στην GM Europe] ήταν να κλείσω την μικρή μας έξοδο στην Κίνα και τους 12 αντιπροσώπους που είχαμε εκεί. Επειδή αν θέλετε ένα εμπορικό σήμα όπως η Opel στην Κίνα, χρειάζεται σημαντικές επενδύσεις. Και αν έχετε ήδη μια σειρά από επιτυχημένες μάρκες εκεί, τότε δεν το κάνετε αυτό. Θα προτιμούσατε να ξοδέψετε αυτά τα χρήματα στις υπάρχουσες μάρκες σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *