Το Jaguar I-Pace Beats Tesla Model X από το 0-60-0 στο Video Race

Η λάμψη του Jaguar αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο IV σε μορφή παραγωγής, αλλά μακριά από το κύριο γεγονός η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει κυκλοφορήσει ένα νέο βίντεο που αποδεικνύει ότι κέρδισε ένα Drag Race με ένα μοντέλο Tesla μοντέλο X (παρακάτω).
Τα δύο ηλεκτρικά SUVs πηγαίνουν επικεφαλής στο κεφάλι στο Autodromo Hermanos Rodriguez Eprix Circuit στην Πόλη του Μεξικού, μπροστά από τη φυλή Formula E αυτό το Σαββατοκύριακο. Τόσο η έκδοση 75D και 100D του μοντέλου Χ χρησιμοποιούνται στον αγώνα, η οποία βλέπει ότι οι ΗΚ πηγαίνουν από 0-60 μίλια / ώρα και στη συνέχεια φρενώνουν όσο πιο σκληρά μπορούν να επιστρέψουν σε στάση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο 2018 Jaguar I-Pace αποκάλυψε
Το I-Pace οδηγείται από τον Mitch Evans της Panasonic Jaguar Racing, ενώ οι Teslas έχουν πρώην πρωταθλητής Indycar Tony Kanaan πίσω από το τιμόνι.
Ο επίσημος χρόνος 0-60 μίλια / ώρα του I-PACE είναι 4,5 δευτερόλεπτα, με εύρος 298 μιλίων στον κύκλο WLTP. Ο Tesla ισχυρίζεται ότι το μοντέλο Χ μπορεί να κάνει το σπριντ σε 4,9 δευτερόλεπτα, με βαθμολογία EPA 242 μίλια.
• Νέο Jaguar I-Pace Early Drive
Το I-PACE είναι προς πώληση τώρα από £ 63.495, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών κινήτρων. Το μοντέλο Χ σε μορφή 75D κοστίζει £ 76.500, ενώ το 100D είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του I-PACE στα £ 91.230.
Είστε ευχαριστημένοι με τη στροφή της ταχύτητας του Jaguar I-PACE; Δείτε την κριτική μας εδώ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *