Η Renault και η Nissan υποφέρουν από έντονες απώλειες το 2020

Renault και η Nissan κυκλοφόρησαν τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2020. Η Renault υπέστη τεράστια ύφεση ύψους 6,6 δισεκατομμυρίων λιρών το πρώτο οικονομικό τρίμηνο.
Τα στοιχεία των πωλήσεων και των δύο κατασκευαστών μειώθηκαν επίσης για την περίοδο, με την Renault Group (αυτή είναι η Renault, η Dacia, η Alpine και η LADA) να υποφέρουν μείωση κατά 34,9 % παγκοσμίως και 41,8 % στην Ευρώπη-καθιστώντας την περιοχή του δεύτερου χειρότερου χτυπήματος για Η ομάδα μετά την Αμερική. Οι πωλήσεις της Nissan μειώθηκαν κατά 47,7 % παγκοσμίως και 33,7 % στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας.

Το μέλλον των αλπικών θα εξεταστεί ως μέρος των μέτρων κοπής κόστους Renault

Οι ειδήσεις ακολουθεί λίγο μετά την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας της Renault-Nissan-Mitsubishi, η οποία θα δει τη Mitsubishi να αποχωρήσει από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και το τρίο αυξάνει την ποσότητα της κοινής τεχνολογίας σε όλες τις σειρές μοντέλων σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί τα αποτελέσματα της πανδημίας του κοροναϊού.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Συνολικά, η πρωτοβουλία αναμένεται να σώσει τη συμμαχία περίπου 2 δισ. Ευρώ (£ 1,8 δισεκατομμύρια) σε έξοδα τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι πολύ αντίθετο με την προηγούμενη στρατηγική προϊόντων της ομάδας. Το παλιό μοντέλο βασίστηκε στην επέκταση και την ανάπτυξη, ενώ αυτή η νέα στρατηγική βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *