Το New 2018 Kia Ceed Sportswagon Estate ενώνει το Hatch στο Line-Up

Το ολοκαίνουργιο Kia Ceed Sportswagon έχει αποκαλυφθεί μαζί με την μόλις πρόσφατα εκτεθειμένη οικιακή καταπακτή στο φετινό Motor Show της Γενεύης. Είναι το δεύτερο από τα τέσσερα νέα μοντέλα CEED, καθώς και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Σχεδιασμένο, κατασκευασμένο καθώς και αναπτυγμένο στην Ευρώπη, το νέο Kia Ceed SW παίρνει μεγάλο μέρος του κινήτρου styling από το επερχόμενο hatchback τρίτης γενιάς, εκτός από το κομψό τετράθυρο κουτάλι του Stinger. Παίρνει ένα παρόμοιο εμπρόσθιο άκρο καθώς και μάσκα μύτης τίγρης, ενώ το πίσω αντανακλά το καλά καθιερωμένο Optima SW.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Όλα τα ρεύματα από το 2018 Geneva Motor Show
Η Kia έχει υψηλές ελπίδες για το νέο της κτήμα, όπως ιστορικά, η έκδοση SW αντιπροσώπευε το 40 % όλων των πωλήσεων CEED. Όπως και η νέα καταπακτή, πέφτει το απόστροφο, για να καταλήξει να είναι απλά CEED SW – ένα βήμα προφανώς προτρέπεται με τη βελτίωση της κυκλοφορίας Google.
9

Χαμηλότερο και ευρύτερο από τον προκάτοχό του, το νέο CEED SW παίρνει επίσης μια μακρύτερη οπίσθια προεξοχή, βοηθώντας να μεταμφιεσθεί πολύ πιο λειτουργικό εσωτερικό. Η εκκίνηση είναι 72 λίτρα μεγαλύτερη από πριν (τώρα 600 λίτρα), ενώ τα καθίσματα των 40: 20: 40 δίπλωσης διπλώνουν εντελώς επίπεδες. Η Kia δηλώνει ότι το χείλος της μπότας είναι πολύ χαμηλότερο, επίσης, για να βοηθήσει όταν συσκευάζουν μεγάλα ή βαριά αντικείμενα. Δεν έχουμε επίσημο τόμο με τα καθίσματα κάτω, όμως, αν και περιμένουμε μια μέτρια ώθηση πάνω από το τεράστιο κόλπο των 1.660 λίτρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *