Το Facelifted Ford Focus διατηρεί το Sub £ 14K ένα κόστος αρχικής

Το Facelifted Ford Focus θα εμφανιστεί σε εκθεσιακούς χώρους αυτό το Νοέμβριο, με πολύ περισσότερη τεχνολογία, νέους κινητήρες καθώς και βελτιωμένη καμπίνα, με κόστος όταν ξεκινά για άλλη μια φορά από £ 13,995 .
Μια ποικιλία έξι -strong μετακόμισε επίσης, ωστόσο, τώρα αποτελείται από στούντιο (£ 13.995), στυλ (£ 16.795 – £ 17.995), Zetec (£ 18.295 – £ 19.495), Zetec S (£ 20.045 – £ 20.745), τιτανίου), τιτανίου), £ 17.995). (£ 19.795 – £ 20.995) καθώς και τιτάνιο Χ (£ 21.795 – £ 22.995). Το στυλ αντικαθιστά το εξερχόμενο spec, καθώς και μια μέτρια αύξηση του κόστους βάσης, όπως και το Mid-Spec Zetec καθώς και το Zetec S, ωστόσο τόσο το τιτάνιο όσο και το Titanium X Essence £ 100 λιγότερο από τα σημερινά ισοδύναμα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα hatchbacks για αγορά
Μια παραλλαγή περιουσίας προσφέρεται επίσης και στην επένδυση στυλ καθώς και παραπάνω, καθώς και – εκτός από το πολύ θεμελιώδη γήπεδο, καθώς και δύο παραλλαγές υψηλότερου Spec – κοστίζει £ 1.100 πολύ περισσότερο από το ισοδύναμο μοντέλο hatchback.
Οι οπτικές στιγμές περιλαμβάνουν το μπροστινό μέρος του νέου βλέμματος, το σύνολο με τους παραδεκμένους foglamps, τους προβολείς με λεπτόκοκκο, καθώς και μια τραπεζοειδή μάσκα τύπου Aston Martin. Στο εσωτερικό, η Ford εργάστηκε δύσκολη στην ποιότητα, ενημέρωση της κεντρικής κονσόλας εξαλείφοντας τα κουμπιά Fiddly υπέρ μιας οθόνης αφής οκτώ ιντσών, μαζί με επανασχεδιασμένα χειριστήρια αέρα-con καθώς και ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών τριών ακτίνων.
Από την άποψη της τεχνολογίας, εκτός από την παρούσα ασφάλεια καθώς και το κιτ άνεσης, η κύρια τροποποίηση είναι ο προαιρετικός κάθετο πάρκινγκ, ένα σύστημα στάθμευσης αυτοκινήτων hands-free που λειτουργεί σαν το υπάρχον Active Park Assist. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, οι αισθητήρες υπερήχων μπορούν τώρα να βρουν καθώς και να κατευθύνουν το αυτοκίνητο σε ένα πάρκο οχημάτων, αφήνοντας τον αυτοκινητιστή να διαχειρίζεται τον επιταχυντή καθώς και το φρένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *