Το New Suzuki Ignis Facelift εκτεθειμένο με βελτιωμένο υβριδικό σύστημα κίνησης

Suzuki έχει μεταβιβάσει το crossover του Ignis για το 2020, προσθέτοντας μια χούφτα καλλυντικών τροποποιήσεων, κάποια πρόσθετη καινοτομία καθώς και μια βελτιωμένη έκδοση του υβριδικού κινητήρα 1,2 λίτρων του αυτοκινήτου. Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός πωλείται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έξοδα που ξεκινούν από £ 12.499.
Οι εξωτερικές αναθεωρήσεις σχετικά με την εξερχόμενη Suzuki Ignis περιλαμβάνουν μια νέα μάσκα καλοριφέρ πέντε ράβδων, τροποποιημένα εμπρός καθώς και πίσω προφυλακτήρες καθώς και νέες πλάκες ολίσθησης. Οι αγοραστές έχουν επίσης την επιλογή τους για τρία νέα χρώματα που ολοκληρώνεται – τροχόσπιτο με μεταλλικό, βιασύνη κίτρινο μεταλλικό και δύσκολο μεταλλικό μαργαριτάρι Khaki.

Τα καλύτερα μικρά SUV καθώς και crossovers στην πώληση 2020

Στο εσωτερικό, οι αγοραστές παίρνουν ένα νέο ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων με μαύρο και λευκό περιβάλλον καθώς και επιπλέον δύο εσωτερικά χρώματα – Lazuli Medium Blue Pearl καθώς και μεσαία γκρίζα μεταλλικά. Όπως και το εξερχόμενο μοντέλο, υπάρχει επίσης ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών στο κέντρο της παύλας.
6

Η Suzuki έχει επίσης τροποποιήσει τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων του αυτοκινήτου, προσθέτοντας ένα νέο σύστημα έγχυσης καυσίμου, ένα νέο σύστημα χρονισμού μεταβλητής βαλβίδας, μια μεταβλητή αντλία λαδιού μετατόπισης καθώς και ηλεκτρικά πίδακα ψύξης εμβόλου-όλα τα οποία έχουν ωφελήσει το Suzuki States απόδοση του κινητήρα. Η ισχύς καθώς και τα στοιχεία ροπής βρίσκονται σε 82bhp καθώς και 107nm αντίστοιχα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι ενημερώσεις έχουν επίσης εξαπλωθεί στο υβριδικό σύστημα του Ignis. Η καινοτομία είναι βασική σε ολόκληρη την περιοχή του crossover, με αναθεωρήσεις που περιλαμβάνουν πακέτο μπαταρίας μεγαλύτερης χωρητικότητας καθώς και βελτιωμένο γεννήτη εκκίνησης που οδηγείται από ζώνη, τα οποία τα κράτη Suzuki θα προσφέρουν οικονομικό κλίμα καυσίμου 55,7 mpg καθώς και εκπομπές CO2 114g /km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *