Το New Audi AI: Trail Concept Wows στο Frankfurt Motor Show

Η Audi δημιούργησε ένα άλλο αυτοκίνητο Stargazing Concept, που προορίζεται να καθίσει παράλληλα με το προηγουμένως αποκάλυψε AICON, PB 18 (τώρα που ονομάζεται AI: Race) και AI: ME στη φαντασία του εμπορικού σήματος Γκαράζ του μέλλοντος.
Ονομάζεται AI: Trail Quattro, έχει κάνει το ντεμπούτο του στο Show Motor Show της Φρανκφούρτης και ολοκληρώνει το σύνολο των τεσσάρων εννοιών επώνυμων «AI». Όπως και τα άλλα τρία αυτοκίνητα, η έννοια έχει αναπτυχθεί με μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης στο μυαλό: προφανώς, είναι ένα μελλοντικό-bent Audi Off-Roader.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο Audi AI: Me Concept επικαλείται το πνεύμα του A2
Σε μήκος 4,015 χιλιοστών είναι μικρότερο από ένα Q2, αλλά είναι ευρύτερο και ψηλότερο από το συμπαγές crossover της Audi και διαθέτει πολύ πιο εσωτερικό χώρο χάρη στις ηλεκτρικές του βάσεις. Χρησιμοποιεί ένα μίγμα και αντιστοίχιση εξαρτημάτων από δύο πλατφόρμες ομάδων Volkswagen – MEB και PPE – με ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτεί κάθε τροχό και μια μπαταρία εγκατεστημένη κάτω από το πάτωμα. Η ισχύς βρίσκεται σε 429bhp με ροπή 1.000nm. Το μέγιστο εύρος αναφέρεται ως 310 μίλια στο δρόμο και 155 μίλια σε σκληρότερο έδαφος, ενώ έχει ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 81 μίλι / ώρα.
17

Το μονοπάτι AI: κατασκευάζεται από ένα μείγμα χάλυβα υψηλής εφελκυσμού, αλουμινίου και ινών άνθρακα, ανατρέποντας τις κλίμακες στα 1.750kg. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Audi Design Marc Lichte, το τέταρτο και τελικό μέλος της σειράς AI δεν κάνει περισσότερο από μια επιλογή αυτοκινήτων που σήμαινε αποκλειστικά για εκθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *