Το Mini Clubman και ο Countryman κερδίζουν το New Shadow Edition Trim

MINI ξεκίνησε μια νέα προδιαγραφή σκιάς για το Clubman ESTTE και το Countryman SUV. Οι τιμές ξεκινούν από £ 26.805 για το clubman και £ 28.755 για τον συμπατριώτη, με τα δύο αυτοκίνητα να λαμβάνουν κάποιο επιπλέον τυπικό εξοπλισμό και μαύρο εξωτερικό στυλ.
Το νέο επίπεδο TRIM Shadow Edition βασίζεται στην προδιαγραφή αθλητισμού του MINI. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μαύρο μεταλλικό χρώμα, προβολείς LED και πακέτο στυλ John Cooper Works, το οποίο προσθέτει ένα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και πιο επιθετικούς προφυλακτήρες.

«Η εστίαση της μάρκας του Mini πρέπει επίσης να ξεφορτωθεί τη BMW»

Και τα δύο αυτοκίνητα διαθέτουν επίσης μοναδικά γραφικά στα A-Panels και Bonnets τους, ενώ η Edition Shadow Countryman παίρνει ένα σύνολο από μαύρες ράγες οροφής τοποθετημένες ως στάνταρ. Οι ίδιες ράγες οροφής μπορούν επίσης να προδιαγραφούν στο clubman, αν και είναι ένα προαιρετικό επιπλέον.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό του, τα μοντέλα της Mini’s Shadow Edition παίρνουν αθλητικά καθίσματα, επικεφαλίδα ανθρακίτη, μαύρο ταμπλό του πιάνο και ένα αθλητικό τιμόνι John Cooper Works. Ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων 5,5 ιντσών και το σύστημα ψυχαγωγίας 8,8 ιντσών είναι επίσης τοποθετημένο ως στάνταρ και στα δύο αυτοκίνητα.
Οι προδιαγραφές συνεχίζονται με προσαρμόσιμο φωτισμό περιβάλλοντος, αισθητήρες πίσω στάθμευσης, πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο και φωτισμό λακκούβας με μίνι. Το MINI προσφέρει επίσης μια σειρά από πακέτα επιλογών, όπως το πακέτο άνεσης, το οποίο προσθέτει αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, εμπρόσθιο κεντρικό υποβραχιόνιο και επώνυμα δάπεδα.
Το Mini’s Navigation Plus Pack προσθέτει μια σειρά από επιπλέον τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης Head-Up, ενός ασύρματου φορτιστή smartphone, βελτιωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth και ορισμένες επιπλέον συνδεδεμένες υπηρεσίες όπως η Amazon Alexa.
Οι αγοραστές έχουν την επιλογή δύο κινητήρων. Τα μοντέλα COOPER ENTERT-Level διαθέτουν υπερτροφοδοτούμενο μοντέλο τριών κυλίνδρων 1,5 λίτρων, με ροπή 134bhp και 220nm. Η μονάδα είναι διαθέσιμη είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων.
Τα μοντέλα COOPER S τροφοδοτούνται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος αναπτύσσει ροπή 176bhp και 280nm. Η μονάδα έχει συσσωρευτεί σε ένα εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων ως στάνταρ και δίνει στον συμπατριώτη μια ώρα 0-62 μίλια / ώρα 7,5 δευτερολέπτων. Ο Clubman διαχειρίζεται το ίδιο σπριντ σε 7,3 δευτερόλεπτα.
Ελέγξτε την κριτική μας για το τελευταίο GP Hot Hatch του Mini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *