Η Hyundai Genesis αναμένεται να προσφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Hyundai Genesis θα είναι ένα από τα αστέρια της Show Motor Detroit τον Ιανουάριο του 2014, ωστόσο η Auto Reveal έχει ανακαλύψει τις εκδόσεις με το δεξί χέρι. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
• Ειδήσεις Hyundai καθώς και κριτικές
Η Γένεση πηγαίνει σε παραγωγή πλήρους κλίμακας μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πριν εμφανιστεί σε εκθεσιακούς χώρους στην Αμερική, καθώς και σε άλλες χώρες αριστεράς κίνησης στις αρχές του επόμενου έτους. Οι εκδόσεις με το δεξί χέρι θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σε μια ειδική συνέντευξη με την Auto Reveal στο παγκόσμιο αρχηγείο της Hyundai κοντά στην περιβόητη περιοχή Gangnam της Σεούλ, ο παγκόσμιος επικεφαλής πωλήσεων της εταιρείας, Edward Lee, μας είπε ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί επίσημη απόφαση σχετικά με το εάν η Genesis θα προσφέρεται στη Βρετανία.
“Εξακολουθούμε να μελετάμε την αγορά, καθώς και να ερευνήσουμε την μελέτη τους περισσότερο. Έτσι, πραγματικά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα “, δήλωσε ο Lee.” Αλλά αποφασίσαμε ότι σίγουρα θα αναπτύξουμε τις δεξιές εκδόσεις της ολοκαίνουργιας γένεσης ήδη από το επόμενο έτος. ”
Όταν ρωτήθηκε γιατί η επιχείρηση δεν θα προσέφερε το ολοκαίνουργιο σχέδιο ναυαρχίδας στη Βρετανία, την πιο διάσημη και προσοδοφόρα αγορά δεξιάς κίνησης στον πλανήτη, ο Lee δεν μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να δηλώσει μια λέξη, προσθέτοντας έτσι περαιτέρω βάρος Για να κατανοήσουμε ότι η προσφορά έχει ήδη γίνει ουσιαστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί αγοραστές θα προσφέρονται σχεδόν σίγουρα στη Γένεση – γύρω από το ίδιο ακριβώς κόστος (£ 30.000 καθώς και πάνω) όπως το Jaguar XF, ένας από τους πιο προφανείς αντιπάλους του.
Ωστόσο, ο Lee ακουγόταν μια ισχυρή προειδοποίηση στο τμήμα του Hyundai UK, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται μια “καλή στρατηγική” για να κάνει την [Genesis] να λειτουργεί σε βρετανικά εκθεσιακά τμήματα.
“Θυμηθείτε ότι [Hyundai UK] δεν έπρεπε ποτέ να προσφέρουν ένα υψηλής τεχνολογίας αυτοκίνητα και φορτηγό πριν. Μία από τις πολλές ανησυχίες που ζητώ είναι «πώς σας αρέσει να προσφέρετε αυτά τα αυτοκίνητα και φορτηγά σε πελάτες στη Βρετανία».
Μία από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην Hyundai Korea, που εργάζεται σε συνδυασμό με την Hyundai UK, είναι να δημιουργήσει το Genesis ως ένα upmarket sub-brand που μπορεί να προσφερθεί από αριστοκρατικά αυτόνομα εκθεσιακά σώματα, με την ίδια ακριβώς μέθοδο που προσφέρονται τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά Lexus μακριά Από τα καταστήματα που ανήκουν στην αδελφική επιχείρηση Toyota.
Μέχρι στιγμής μόνο το Saloon καθώς και οι εκδόσεις coupe της (Old Shape) Genesis έχουν πωληθεί ποτέ, κυρίως στην Αμερική. Ωστόσο, περαιτέρω παραλλαγές είναι αναπόφευκτες τα επόμενα χρόνια.

Η εξερχόμενη Γένεση έχει κερδίσει πολλά βραβεία στη Βόρεια Αμερική καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου. Η επιχείρηση έχει τα βλέμματά της να είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής για τα πολυπόθητα παγκόσμια αυτοκίνητα και τον τίτλο φορτηγών της χρονιάς το 2015, οπότε θα πρέπει να βρίσκονται σε εξέλιξη οι πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *