Το New Jaguar XE SVR: Ο αντίπαλος αντιπάλων BMW M3 της JAG

Jaguar Land Rover’s Special Car Operations (SVO), το οποίο είναι υπεύθυνος για την καθιέρωση υψηλής απόδοσης καθώς και για τις εκδόσεις των υφιστάμενων μοντέλων της Land Rover, το οποίο είναι υπεύθυνος για την καθιέρωση των εκδόσεων υψηλής απόδοσης καθώς και των εκδόσεων εξαιρετικά επιπέδων των υφιστάμενων μοντέλων. Ολοκληρώνοντας τις πινελιές σε έναν πλήρως αντίπαλο BMW M3, το XE SVR.
Ο νέος Hot Jaguar XE έχει κατασκοπεύσει δοκιμές, υποδηλώνοντας ότι μια παραλλαγή SVR του αντίπαλου BMW 3 της Jaguar είναι EN Path, καθώς μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Jaguar XE SVR θα είναι η πιο ισχυρή εκδοχή των μεσαίων εκτελεστικών αυτοκινήτων και φορτηγών της Jaguar, με περίπου 500bhp όταν φτάνει, όπως και αυτά τα νέα spy shots αποκαλύπτουν, θα πάρει ένα πολύ πιο μυϊκό στυλ για να ταιριάζει Νέο υπερσυμπιεσμένο V8 Power.
11

Ένα πολύ πιο επιθετικό εμπρόσθιο άκρο φαίνεται να καλύπτεται σε αυτά τα νεότερα πλάνα κατασκοπείας, καθώς και να συνοδεύεται από παρατεταμένες πλευρικές φούστες, καθώς και τέσσερις εξόδους εξάτμισης σε αυτό που φαίνεται σαν ένας πίσω προφυλακτήρας. Το όλο θέμα βόλτες σε ζάντες μεγάλων αλουμινίων, που φιλοξενούν μεγάλα αθλητικά φρένα με κόκκινες δαγκάνες.
Το Auto αποκαλύπτει ότι η SVO Engineering βρίσκεται στη βόρεια Ισπανία, με τη συγκριτική αξιολόγηση του Supersaloon – που προεπισκόπησε στις ειδικές μας εικόνες – ενάντια στους πλησιέστερους αντιπάλους της από τη BMW καθώς και από τη Mercedes.
Το XE SVR θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Jaguar να δημιουργήσει έναν αυθεντικό ανταγωνιστή για τους συμπατριώτες του M3 καθώς και της Mercedes-AMG C 63. Μέχρι τώρα, τα μόνα άλλα σχέδια για να πάρουν τη θεραπεία SVR στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της JLR είναι το F- Τύπος καθώς και ποικιλία Rover Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *