Οι οδηγοί μπορούν να κερδίσουν £ 200 το μήνα με διαφημίσεις τύπου F1 στα αυτοκίνητά τους

Μια νέα εταιρεία χρησιμοποιεί τους αυτοκινητιστές την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα από το να μετατρέψουν τα αυτοκίνητά τους σε κινούμενες διαφημιστικές πινακίδες, όπως και η F1.
Τα quids αυτοκινήτων λένε ότι οι αυτοκινητιστές μπορούν να κερδίσουν μεταξύ £ 100 και £ 200 το μήνα με την ενοικίαση χώρου στα αυτοκίνητά τους, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκόλλητων ετικετών σε αλεξήνεμα, πόρτες και καπό ή πλήρες περιτύλιγμα αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι ιδιοκτήτες συμφωνούν να συμμετάσχουν και τα quids αυτοκινήτων θα τους ταιριάζουν με έναν κατάλληλο διαφημιζόμενο. Οι διαφημίσεις εφαρμόζονται επαγγελματικά, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν στο σπίτι μόλις τελειώσει η συμφωνία.
Οι ιδιοκτήτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μειώσουν τους διαφημιζόμενους με τους οποίους δεν συμφωνούν πριν να επικαλυφθούν στα αυτοκίνητά τους. Για να μεταφέρετε διαφημίσεις, τα αυτοκίνητα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.
• Τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα για κάτω από 100 £ το μήνα
Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα ειδικό σύστημα μίσθωσης αυτοκινήτων, όπου οι αυτοκινητιστές μπορούν να πληρώσουν μόλις £ 40 το μήνα για να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο με το συνολικό τέλος που επιδοτείται από διαφημίσεις στο αυτοκίνητο.
Μετά την καταβολή των προκαταβολών – περίπου £ 650 για ένα μικρό αυτοκίνητο – οι πελάτες μπορούν να το μισθώσουν για το ελαχιστοποιημένο επιτόκιο για όσο διάστημα υπάρχουν διαφημίσεις.
• Λιγότερο ακριβά αυτοκίνητα για εκτέλεση
Για παράδειγμα, το Automobile Quids δήλωσε ότι ένα Ford Fiesta 1.25 Style 3DR εγχειρίδιο βενζίνης Hatchback θα κοστίσει τον αυτοκινητιστή μόλις £ 39,90 το μήνα και όχι £ 126,90 σε διάστημα τεσσάρων ετών.
Οι οδηγοί θα πρέπει ακόμα να πληρώσουν τα προκαταβολικά τέλη, την ασφάλιση, τη συντήρηση, το MOT και τον φόρο δρόμου, ενώ κάθε αυτοκίνητο μπορεί να κάνει 8.000 μίλια πριν από την υπερβολική αμοιβή των χιλιομέτρων.
Θα τοποθετήσατε μια διαφήμιση στο αυτοκίνητό σας εάν η τιμή ήταν σωστή; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *