Αποκλειστική: Η Kia υπονοεί το Hot Sportage GT για την Ευρώπη

η Kia έχει οριστεί για να προσθέσει μια σειρά από νέες εκδόσεις του Sportage, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου Hot GT.
Μιλώντας αποκλειστικά στην Auto Express στον κόσμο της Sportage, ο οποίος αποκαλύπτει ο επικεφαλής σχεδιαστής της Kia Europe, Gregory Guillaume, δήλωσε ότι η σειρά Sportage θα αναπτυχθεί και μια καυτή έκδοση θα ήταν φυσική για την κορεατική μάρκα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Νομίζω ότι υπάρχει ένας χώρος στην αγορά για αυτό στην Ευρώπη”, είπε. “Πρέπει να θυμάστε ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη Sportages με πάνω από 200hp, είναι απλώς ότι δεν έχουν έρθει στην Ευρώπη”.
Ενώ η ιδέα ενός Sportage που τροφοδοτείται με βενζίνη ταιριάζει στους Αμερικανούς αγοραστές περισσότερο από τους Ευρωπαίους, έχοντας ένα βενζινοκίνητο Sportage στην περιοχή που τοποθετείται ως έκδοση απόδοσης με σπορ στυλ θα μπορούσε να λειτουργήσει.
“Ένα Hot Sportage GT ταιριάζει στην εικόνα μας”, είπε, προσθέτοντας: “Είναι αυτό που είμαστε όλοι. Η οικογένεια σίγουρα θα αναπτυχθεί. ”
Μαζί με το Sportage, η Kia τράβηξε επίσης τα καλύμματα από το ολοκαίνουργιο Optima στο Show Motor Frankfurt. Η Kia επίσης αποκάλυψε ήσυχα ένα ζεστό μοντέλο GT – ένα αυτοκίνητο που, μαζί με ένα νέο κτήμα Optima, θα ανυψώσει το Big Kia για να αναλάβει καλύτερα το Ford Mondeo και το Vauxhall Insignia στο τμήμα Saloon Volume.
Το Optima GT παίρνει μια σειρά από επιπλέον ενημερώσεις στυλ, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιημένων εμπρός και πίσω προφυλακτήρων και μεγαλύτερων, racier racier racier racier racier. Τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία απόδοσης, δήλωσε ο εκτελεστικός της Kia στο Auto Express να αναμένει μεταξύ 250 και 275bhp.
Είναι περισσότερο από πιθανό ότι ένα Sportage GT θα λάβει τον ίδιο κινητήρα εάν πάρει το πράσινο φως. Άλλα καυτά SUV που είναι πιθανό να τους δοθεί το Go-Ahead περιλαμβάνουν το Abarth 500X και το Range Rover Evoque SVR-δύο αυτοκίνητα που θα ανταγωνίζονται πιθανώς το Sportage GT.
Τώρα διαβάστε όλη την υπόλοιπη κάλυψη του Live Frankfurt Motor Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *