Το Wild Pagani Huayra Roadster βρυχάται στη Γενεύη 2017

Pagani αποκάλυψε μια μετατρέψιμη έκδοση του Huayra Hypercar στο 2017 Geneva Motor Show. Έχει πάρει Pagani έξι χρόνια για να κάνει ντεμπούτο Huayra Roadster – Το coupe εμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2011 – και εκείνη την εποχή έχει αναπτύξει ένα οδόστρωμα ελαφρύτερο από το σκληρό κορυφαίο αδελφό του.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Huayra Roadster βαρύνει 1.280kg – 80kg ελαφρύτερο από το coupe. Αυτή η εξοικονόμηση βάρους έχει επιτευχθεί μέσω της χρήσης ενός νεοεμφανιζόμενου σύνθετου σύνθετου άνθρακα-τιτανίου, γνωστού ως Carbo-Triax HP52, πράγμα που υποδηλώνει ότι ο roadster δεν είναι μόνο ελαφρύτερος, αλλά το 52 % σκληρότερο. Ακόμη περισσότερη μάζα έχει μειωθεί με τη χρήση ενός νέου κράματος αλουμινίου που ονομάζεται HIFORG για την κατασκευή της ρύθμισης ανάρτησης – εξοικονόμηση βάρους 25 % σε αυτήν την περιοχή.
19

Κάτω από το πίσω clamshell, το Huayra Roadster παίρνει το εμπορικό σήμα της Pagani που αναπτύχθηκε από τον κινητήρα V12 του Pagani. Χρησιμοποιώντας δύο στροβιλοσυμπιεστές και επωφελούνται από τις εξελίξεις που εφαρμόζονται στον κινητήρα που χρησιμοποιείται στο Huayra BC, παραδίδει 753bhp και πάνω από 1000nm ροπής. Ο Pagani δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο απόδοσης, αλλά είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να είναι πιθανό να πετύχει μια παύλα 0-62 μίλια / / ώρα. Το ζευγαρωμένο με τον κινητήρα είναι ένα νέο διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων που αναπτύχθηκε επίσης για το Hardcore BC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *