Η έννοια του Hyundai le Fil Rouge θα μπορούσε να δημιουργήσει νέο τετράθυρο coupe

Η ιδέα του Hyundai le Fil Rouge δείχνει το δρόμο για ένα ολοκαίνουργιο τετράθυρο coupe, που οφείλεται στα επόμενα χρόνια-αλλά η εκτόξευση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ακόμα ακόμα να επιβεβαιωθεί.
Μιλώντας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σήμερα, ο επικεφαλής της Hyundai Styling Sangyup Lee δήλωσε στο Auto Express: “Ένα από τα μελλοντικά μας αυτοκίνητα παραγωγής θα έχει μια πολύ παρόμοια εμφάνιση”. Ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Le Fil Rouge – το οποίο μεταφράζεται ως το «κοινό νήμα» – χαρακτηρίζεται από την τραγανή γραμμή κατά μήκος των πλευρών του αυτοκινήτου και μια συνολική προσέγγιση που ο κατασκευαστής ονομάζει «αισθησιακή αθλητικότητα». Αυτό έχει οριστεί για να στάζει σε κανονικά μοντέλα – ο κ. Lee είπε ότι τα στοιχεία αυτής της νέας γλώσσας σχεδιασμού θα φιλτράρουν σε άλλα αυτοκίνητα, ξεκινώντας από ένα νέο μοντέλο το επόμενο έτος.
20

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν κάτι που ονομάζεται “χρυσή αναλογία” – μια μαθηματική σχέση που βρέθηκε στη φύση – για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο, το οποίο έχει μακρύ μεταξόνιο, μεγάλους τροχούς και σύντομες προεξοχές.
• Όλα τα τελευταία από το 2018 Geneva Motor Show
Η ιδέα είναι επίσης ένα νεύμα για την ιδέα του Hyundai Coupe του 1974. Ο Luc Donckerwolke, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Hyundai Design, δήλωσε: “Η οικοδόμηση της μακράς ιστορίας μας για τη δημιουργία διακριτικού και αθλητικού χαρακτήρα στα οχήματα, θα ανοίξουμε μια νέα εποχή για Hyundai Design. ”
20

Η καμπίνα διαθέτει έναν πίνακα ελέγχου Wraparound μαζί με επιπλέον χώρο για τα πόδια για τον συνοδηγό, καθώς και εκτεταμένη χρήση υφασμάτων ξύλου και υψηλής τεχνολογίας. Ο κ. Lee δήλωσε ότι τα γλυπτά ξύλινα στοιχεία εξυπηρετούσαν μια λειτουργία ροής αέρα, με το χώρο που συνήθως προορίζεται για αγωγούς που ανακτήθηκαν για να αυξήσουν τον εσωτερικό χώρο. Αναφέρθηκε στους οπαδούς του Dyson «χωρίς ανεμιστήρα» ως έμπνευση για το χαρακτηριστικό.
Οι οπίσθιες πίσω πόρτες δημιουργούν ένα ευρύ άνοιγμα, ενώ η κεντρική κονσόλα τρέχει ολόκληρο το μήκος της καμπίνας, που σημαίνει ότι η έννοια είναι ένα αυστηρό τετράπλευρο, αν και φαίνεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό χώρο χάρη σε αυτό το μακρύ μεταξόνιο.
Τι πιστεύετε για την ιδέα του Hyundai le Fil Rouge; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *