Η φθηνότερη έκδοση του Electric Peugeot E-208 θα μπορούσε να είναι στο δρόμο

Το Peugeot E-208 θα μπορούσε σύντομα να κερδίσει μια παραλλαγή χαμηλότερης εμβέλειας με μια μικρότερη τιμή, ενδεχομένως να μειώσει την τιμή της ηλεκτρικής Supermini κάτω από £ 22.000. Η γαλλική μάρκα εξετάζει ενεργά τη ζήτηση των πελατών και θα μπορούσε να εφαρμόσει την ενημέρωση εγκαίρως για το μέσο του κύκλου του E-208.
Ο διευθυντής μάρκας Peugeot για τα ηλεκτρικά οχήματα, Anne-Lise Richards, δήλωσε στον τίτλο της αδελφής μας, TriveElectric: “Όσο πιο άνετοι πελάτες γίνονται με EVs, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να τα καθησυχάσουμε για το εύρος.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση τώρα
“Επί του παρόντος, οι πελάτες δεν λένε ότι το E-208 είναι πολύ ακριβό, αλλά σε κάποιο σημείο ίσως θα χρειαστούμε μια πιο προσιτή επιλογή και θα μπορούσαμε πάντα να επιτύχουμε μια μικρότερη μπαταρία. Το μόνο πράγμα είναι η εισαγωγή της ποικιλομορφίας στα φυτά – και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει ανάγκη από τους πελάτες. ”
Από την άποψη της μηχανικής, προσφέροντας μια σειρά εξόδων μπαταρίας για ένα ηλεκτρικό όχημα είναι σχετικά εύκολη. Στην περίπτωση του Peugeot, θα ήταν ένα απλό καθήκον απομάκρυνσης των κυττάρων από την υπάρχουσα μονάδα 50kWh της E-208 μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή έξοδος.
Το ζήτημα είναι ένα από τα οικονομικά. Η προσθήκη μιας επιλογής εξόδων μπαταρίας μπορεί να περιπλέξει τη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς και να αυξήσει το κόστος παραγωγής του-και τα δύο από τα οποία θα εκτροχιάσουν το έργο επέκτασης του E-208 εάν η επιχειρηματική περίπτωση δεν είναι καλή.
Προς το παρόν, το Peugeot E-208 είναι διαθέσιμο μόνο με πακέτο μπαταρίας 50kWh, το οποίο προσφέρει ένα απαιτούμενο μέγιστο εύρος 211 μιλίων. Είναι πιθανό ότι το μοντέλο χαμηλότερης εμβέλειας της Peugeot θα χάσει περίπου το 25 % της χωρητικότητας της μπαταρίας του, μειώνοντας την έξοδο του συστήματος σε περίπου 37kWh και προσφέροντας ένα νέο μέγιστο εύρος περίπου 150 μιλίων.
Αυτό το χαμηλότερο εύρος, σε συνδυασμό με μια πιθανή τιμή εκκίνησης ύψους £ 22.000, θα καθιστούσε το E-208 μια μεγαλύτερη εναλλακτική λύση για τους Volkswagen e-up! και άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Premium Electric, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του αυτοκινήτου παράλληλα με τα Premium, χαμηλής εμβέλειας EV με παρόμοιο μέγεθος, όπως το BMW I3 και το Mini Electric.
Θα σας ενδιέφερε μια έκδοση χαμηλότερης εμβέλειας του Peugeot E-208; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *