Το Maserati Levante S με 424bhp V6 Petrol πηγαίνει προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Maserati ανακοίνωσε ότι μια νέα V6 βενζινοκίνητη έκδοση του Levante SUV – το πρώτο SUV από την ιταλική μάρκα στην ιστορία της 103 ετών – τώρα είναι προς πώληση στο Το Ηνωμένο Βασίλειο, εισάγοντας μια μικρή επιπλέον δύναμη και απόδοση στον αντίπαλο της Porsche Cayenne.
Είναι ένα 424bhp 3,0 λίτρων twin-turbocharged V6 που αναπτύχθηκε και χτίστηκε από τη Ferrari και εξοπλισμένο με αυτόν τον κινητήρα, το Levante μπορεί να κάνει 0-62 μίλια / ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα και να προχωρήσει σε μέγιστη ταχύτητα 164 μίλια / ώρα. Αυτό το αυτοκίνητο αναλαμβάνει το μνημείο του Levante και πωλείται τώρα από £ 70.755.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τοποθετείται παράλληλα με το υπερτροφοδοτούμενο V6 ντίζελ V6 που παρέχεται αρχικά στους αγοραστές £ 54.335, 271bhp.
• New Maserati Levante 2016 Review

Η μετεγκατάσταση έρχεται έναντι του αρχικού επιχειρήματος της Maserati ότι το 275bhp 3,0 λίτρων V6 Turbo Diesel ήταν ο μόνος κατάλληλος κινητήρας για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι Βρετανοί – όπως οι αγοραστές σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές – επιλέγουν κατά κύριο λόγο την εξουσία ντίζελ για τα SUV Premium τους.
Το ντίζελ είναι η οικολογική επιλογή στην περιοχή χάρη σε αυτό που εκπέμπει 189g/km του CO2 σε σύγκριση με τη σχετικά βρώμικη φιγούρα 253G/km της βενζίνης.
Ενώ η απόφαση θα ευχαριστήσει πολλές, οι ευρωπαϊκές αγορές εξακολουθούν να έχουν πολύ περισσότερες επιλογές. Υπάρχει μια μικρότερη έξοδος 350bhp έκδοση του Ferrari-κατασκευασμένου V6, καθώς και ένα πολύ πιο οικονομικό αλλά λιγότερο ισχυρό ντίζελ.
Maserati Levante Hybrid για το 2018
Η Maserati επιβεβαίωσε επίσης ότι η Plug-in Hybrid Power είναι για την ιταλική μάρκα, που πιθανόν να εμφανίζεται στην περιοχή το 2018. Αν και ανεπιβεβαίωσε, το Levante θα είναι ένα πρωταρχικό μοντέλο για το νέο κινητήρα.
32

“Η Chrysler μόλις ξεκίνησε το Pacifica, οπότε έχουμε την τεχνολογία μέσα στην ομάδα”, μας είπε ο πρώην αρχηγός Maserati πέρυσι. “Η τεχνολογία θα διατεθεί και για άλλες μάρκες στην ομάδα.” αυτός πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *