Η Vauxhall υπόσχεται την Ampera-Successor EV και την Sub-Adam City Automobile

CEO της Vauxhall-Opel επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει έναν διάδοχο του αυτοκινήτου Ampera Electric-Extend για να κοστίσει περίπου £ 7.000. Τα αφεντικά μας έχουν πει στο παρελθόν ότι θα είναι badged viva.
Ανακοινώθηκε σε μια σειρά επίσημων tweets, το Opel Boss Karl-Thomas Neumann δήλωσε ότι τα νέα μοντέλα θα αποτελούν «μέρος της τεράστιας προσβλητικής προσβολής του [Opel]-με 27 νέα οχήματα στο χρονικό πλαίσιο 2014-2018». Το πρώτο από αυτά τα νέα μοντέλα – το βαριά αναθεωρημένο Corsa Supermini – έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα τον Ιούλιο του 2014.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ο Neumann φάνηκε να μην παρατηρείται από τα χαλαρά αποτελέσματα για την βενζίνη-ηλεκτρική Vauxhall/Opel Ampera, η οποία θα διακοπεί το 2015. Παρά το γεγονός ότι μόνο 332 Amperas που πωλούνται σε όλη την Ευρώπη τους πρώτους πέντε μήνες του 2014, ο Neumann tweeted: «Εμείς: Βλέπε την ηλεκτρική κινητικότητα ως σημαντικό μέρος της κινητικότητας του αύριο και θα συνεχίσουμε να μειώσουμε το κόστος και να παρέχουμε οικονομική προσιτότητα. »Επί του παρόντος, το φθηνότερο Vauxhall Ampera Model διατίθεται για £ 28.750, μετά από το κυβερνητικό κίνητρο £ 5000 για το Plug-in Automobiles ήταν αφαιρέθηκε.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο διάδοχος της Ampera του Vauxhall-Opel θα είναι ένα καθαρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως το Nissan Leaf, ή ένα άλλο EV-Extender EV που συμπληρώνεται από έναν βενζινοκινητήρα. Ο Neumann πήγε μόνο μέχρι να λέει: «Μετά την τελική εξάλειψη της τρέχουσας γενιάς Ampera, θα εισαγάγουμε ένα διάδοχο προϊόν στο τμήμα ηλεκτρικών οχημάτων».
Εν τω μεταξύ, το αφεντικό της Opel έσπασε φήμες ότι η Opel θα δημιουργούσε μια πλήρη σειρά χαμηλού προϋπολογισμού για την καταπολέμηση της Dacia και του Datsun. «Το Opel δεν θα μετακινηθεί στο τμήμα χαμηλού προϋπολογισμού», διευκρίνισε ο Neumann. “Θα το αφήσουμε σε άλλους!”
Ωστόσο, ο Neumann υπόσχεται ότι θα υπήρχε ένα νέο μοντέλο εισόδου, όπως αποκαλύφθηκε από την Auto Express σε έναν παγκόσμιο αποκλειστικό τον Ιούνιο του 2014. Το νέο Viva θα βασίζεται στο Chevrolet Spark επόμενου γενικού από αλλού στο σταθερό GM. Ο Vauxhall σκόπευε να τιμολογήσει το αυτοκίνητο από £ 6995, αν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel διαβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτοκίνητο, αλλά ένα πραγματικό Opel, με ποιότητα, καινοτομία, [και γερμανική μηχανική]! ”
Αναμείνετε ότι η νέα Viva θα λάβει τους νέους Turbo κινητήρες της GM, πυροβολώντας για εκπομπές CO2 υπο-100g/km και μια επίσημη οικονομία 70mpg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *