Η νέα Skoda Fabia παίρνει ειδική προσαρμογή Dash

εκείνους που σχεδιάζουν να αποκτήσουν ένα νέο Skoda Fabia Supermini μπορεί τώρα να προσθέσει φωτογραφίες ό, τι τους αρέσει στον κύριο πίνακα και να την αφαιρέσει όπως επιθυμούν – προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο άγγιγμα προσαρμογής στο Το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Η προσωπικότητα είναι όλη η οργή στον τομέα supermini premium, με αυτοκίνητα όπως το νέο Tiny και το Citroen DS3 χρησιμοποιώντας μια σημαντική ποικιλία επιλογών και χρωμάτων. Αλλά η Skoda δεν χρησιμοποίησε ποτέ πραγματικά πολλές επιλογές για τους ιδιοκτήτες να κάνουν το σημάδι τους στα μοντέλα τους μέχρι τώρα.
Η εικόνα κοστίζει £ 14 για το συμβατικό μέγεθος και εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας μια αυτοκόλλητη λωρίδα (είτε αυτο-ή αντιπροσώπευση). Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν την ιστοσελίδα του Skoda e-shop και να επιλέξουν ένα από τα υπάρχοντα πρότυπα ή να δημιουργήσουν τα δικά τους. Η μάρκα προτείνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να προσθέσουν εικόνες της οικογένειάς τους στο πρότυπο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το μπόνους αυτής της συγκεκριμένης τεχνικής προσαρμογής αυτοκινήτων είναι ότι η ταινία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από τους ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους σε λίγα δευτερόλεπτα, υποδεικνύοντας ότι δεν θα επηρεάσει τα υπολείμματα ή «καταστρέφουν» μόνιμα το αυτοκίνητο.
Η νέα Skoda Fabia, που διατίθεται από £ 10.600, θα είναι διαθέσιμη για να αγοράσει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι παραδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένονται τον Ιανουάριο του 2015.
Τι θα κολλήσατε στον πίνακα ελέγχου σας εάν είχατε την ευκαιρία; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *