Το Vinfast για να συμπεριλάβει την τεχνολογία πλοήγησης What3Words με νέες EVs

βιετναμέζικα αυτοκίνητα και κατασκευαστή φορτηγών Vinfast αποκάλυψε μια συνεργασία με το What3Words, ένα ειδικό σύστημα geocoding που δημιουργήθηκε για να εξομαλύνει το σύστημα πλοήγησης που έχει τοποθετηθεί σε Vinfast EVs.
Το What3Words διαιρεί τον παγκόσμιο χάρτη σε ένα πλέγμα 3×3 μέτρων 57 εκατομμυρίων τμημάτων, καθώς και αναθέτει έναν ειδικό κωδικό τριών λέξεων σε κάθε τετράγωνο, καθώς και αυτό μπορεί να μεταφερθεί στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Η υπηρεσία μπορεί να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της εκτός σύνδεσης, καθώς και να επιτρέπει τη βελτίωση της ακρίβειας τόπου σε μια τυποποιημένη διεύθυνση.

Το Vinfast VF E36 αποκάλυψε ως ηλεκτρικό SUV επτά θέσεων

Η καινοτομία θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη σειρά Vinfast EV, καθώς και ένα κρίσιμο όφελος είναι η πολυγλωσσική ικανότητά της. What3words μπορούν να λειτουργούν χρησιμοποιώντας τη φωνή διαχείριση σε πολύ περισσότερες από 50 διαφορετικές γλώσσες, οι οποίες μπορεί να είναι επωφελείς σε ένα άγνωστο περιβάλλον, σύμφωνα με το Vinfast.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Για παράδειγμα, το άτομο μπορεί να μεταβεί σε μια διεύθυνση σε μια ξένη γλώσσα στην εφαρμογή What3Words, η οποία θα παράγει έναν κωδικό τριών λέξεων στη δική του γλώσσα για να εισέλθει στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου ή να δείξει άλλους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το Vinfast είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων και φορτηγών για να προσφέρει την υπηρεσία, η οποία θα λειτουργήσει σε όλα τα μοντέλα της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vinfast Le Thi Thu Thuy δήλωσε: “Το What3Words είναι ακριβώς ο τύπος του συνεργάτη που στοχεύουμε να ενσωματώσουμε – αιχμηρά, έξυπνα, καθώς και παρέχοντας μια απάντηση σε ένα εξαιρετικά γνήσιο πρόβλημα”.
Το Vinfast πρόκειται να πάει στο κεφάλι με το Tesla καθώς και το VW με δύο νέα ηλεκτρικά SUV, που ονομάζεται VF E35 καθώς και VF E36, τα οποία εκτέθηκαν στο LA Automobile Show πέρυσι. Μια είσοδος στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Διαβάστε τι πιστεύει ο κύριος αρθρογράφος μας, Mike Rutherford, για το μέλλον του Vinfast …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *