Τα σκουριασμένα αυτοκίνητα υποβαθμίστηκαν σε δοκιμή Car Crash Test

των αυτοκινητιστών αυτοκινήτων που έχουν χρησιμοποιηθεί από το NCAP, οι αυτοκινητιστές των κακών σκουριασμένων αυτοκινήτων έχουν μέχρι 20 % μεγαλύτερες πιθανότητες θανάτου σε ατύχημα, σύμφωνα με την πρώτη δοκιμασία συντριβής αυτοκινήτων στον κόσμο που διεξήχθη κάτω από τα κριτήρια του Euro NCAP .
Μια πέμπτη γενιά Volkswagen Golf και μια πρώτη γενιά Mazda 6 ελέγχθηκαν από την υπηρεσία δοκιμών συντριβής του Ηνωμένου Βασιλείου, ThatCham Research, εξ ονόματος της Σουηδικής Ένωσης Ιδιοκτητών Σπινού και του Σουηδού ασφαλιστή, Folksam.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα προς πώληση
Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι η σημαντική σκουριά του πλαισίου μπορεί να προκαλέσει χαμηλότερη βαθμολογία ευρώ NCAP από ό, τι το αυτοκίνητο που είχε επιτευχθεί προηγουμένως, τοποθετώντας τους επιβάτες υπό σημαντικά πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο. Η βαθμολογία του Mazda 6 ελαχιστοποιήθηκε από μια αδύναμη βαθμολογία τεσσάρων αστέρων σε ένα αδύναμο τριμηνιαίο φινίρισμα, με το αυτοκίνητο να κινείται κάτω από ένα σκορ από 26 από 37 έως 18 από τα 37.
Το Golf MK5 έπεσε από βαθμολογία πέντε αστέρων σε αποτέλεσμα τεσσάρων αστέρων, αν και τα αποτελέσματα των δοκιμών του δεν ήταν αρκετά σημαντικά για να τοποθετήσουν τους επιβάτες υπό μεγάλο κίνδυνο. Σύμφωνα με την έκθεση επιθεώρησης του Thatcham, τμήματα του πλαισίου της Mazda “ήταν” σοβαρά καλυμμένα από σκουριά “.
Το Folksam αναφέρει ότι η πτώση των βαθμολογιών του Euro NCAP έδειξε ότι οι κάτοικοι στη Mazda θα είχαν 20 τοις εκατό ανώτερο να σκοτωθούν σε ένα ατύχημα. Ενώ η έκθεση επιθεώρησης του Thatcham αναφέρει ότι η πλήρης επίδραση της σκουριάς είναι δύσκολο να μετρηθεί, έδειξε ότι η «δομή του αυτοκινήτου δεν ήταν σε θέση να μεταφέρει τα φορτία με επιτυχία [σε] την επίδραση, προκαλώντας αλληλεπίδραση μεταξύ του τιμονιού και του ανδρεικέλου».
10

Ο Matthew Avery του Thatcham δήλωσε ότι οι προηγούμενες μελέτες δείχνουν ότι η σκουριά δεν είναι ένα μεγάλο ζήτημα στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η δοκιμή υπογραμμίζει την ανάγκη για επιταγές. Πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει ανάγκη για συστηματικές δοκιμές, αλλά αν σε ευρωπαϊκό επίπεδο ορισμένα μοντέλα δεν μπορούμε να κάνουμε επιταγές για να δοκιμάσουμε τη συντριβή τους”.
Ενδιαφέρεστε να μάθετε πολλά περισσότερα για το thatcham; Στη συνέχεια, διαβάστε την ανάρτησή μας που περιγράφει όλα σχετικά με τους εμπειρογνώμονες των δοκιμών συντριβής …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *