Η εφάπαξ Hyundai Santa Fe Cabriolet χρησιμοποιεί ανοιχτό εκτός δρόμου για 7

Η Hyundai Australia έχει αποκαλύψει ένα μετατρέψιμο επτά καθίσματα Santa Fe. Το SUV κατασκευάστηκε αρχικά για μια διαφημιστική εκστρατεία και ήταν πάντα προορισμένη να συνθλίβεται όταν η μαγνητοσκόπηση είχε τελειώσει – αλλά όχι πριν από ορισμένους Αυστραλούς δημοσιογράφους στο Caradvice το πήραν για μια κίνηση.
Η ανοιχτή κορυφή της Σάντα Φε έρχεται με όλα τα ίδια κουδούνια και σφυρίχτρες του τυποποιημένου αυτοκινήτου με την προφανή εξαίρεση της οροφής. Έχει ακόμα blinds παραθύρων, ένα σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών (συμπεριλαμβανομένου τόσο της Apple CarPlay όσο και του Android Auto) και της οθόνης Head-Up. Περιλαμβάνεται επίσης ένα θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα και δροσερά καθίσματα – τα οποία θα χρειαστείτε, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζονται από ένα cabriolet, δεν υπάρχει τρόπος να αυξήσετε τις στέγες για να σας εξασφαλίσουν από τα στοιχεία.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Range Rover Evoque Convertible Review
Στο τιμόνι της μεγαλύτερης μετατρέψιμης δημιουργίας της Hyundai μέχρι σήμερα, μπορείτε να κινηθείτε μαζί-με έως και έξι επιβάτες-που τροφοδοτείται από το τετρακύλινδρο ντίζελ 2,2 λίτρων κάτω από το καπό. Παράγει 197bhp και 440nm ροπής που περνούν μέσω του κιβωτίου αυτοκινήτων οκτώ ταχυτήτων της Hyundai.
Καθώς το Santa Fe Cabriolet είναι ένα πλήρες εφάπαξ, δεν θα υπάρξει αναφορά στην τιμολόγηση και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να συμβιβαστούν με την απόκτηση ενός τυποποιημένου Σάντα Φε και και γωνιακού μύλου. Ωστόσο, με το Range Rover Evoque Convertible που εξακολουθεί να πηγαίνει (σχετικά) ισχυρή και η Volkswagen αναπτύσσοντας ένα μετατρέψιμο crossover της δικής του, υπάρχουν και άλλες επιλογές για τους αγοραστές που επιθυμούν ένα σημείο ανοικτής κορυφής εκτός δρόμου. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Nissan έκανε το ίδιο πράγμα με το μετατρέψιμο Murano με τον τρόπο της πλάτης στα naughties.
Θα έχετε ένα μετατρέψιμο SUV; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *