Το NIO καθώς και η σύμβαση ένδειξης κελύφους για τους σταθμούς διακόπτη μπαταρίας

Κινέζος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων NIO έχει μεταφερθεί σε μια συμβόλαιο τακτικής συνεργασίας με την Shell, η οποία, μεταξύ άλλων, θα δει τους σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών EV που εγκαθίστανται στην Ευρώπη.
Η σύμβαση καθορίζει ότι το NIO καθώς και η τεράστια ενέργεια θα “κατασκευάσουν από κοινού καθώς και θα λειτουργούν τη φόρτιση της μπαταρίας καθώς και για τις εγκαταστάσεις ανταλλαγής”. Το σχέδιο είναι να δημιουργηθεί 100 σταθμοί ανταλλαγής μπαταριών στην Κίνα μέχρι το 2025, καθώς και να “αρχίσετε να χτίζετε καθώς και να λειτουργούν” πιλοτικοί σταθμοί στην Ευρώπη.

Καθαρό-ηλεκτρικό και αυτόνομο Nio ET7 Saloon αποκαλύφθηκε

Το NIO έχει ήδη εγκαταστήσει πάνω από 300 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών σε ολόκληρη την Κίνα. Επί του παρόντος, προσφέρονται μόνο στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της μάρκας, οι εγκαταστάσεις μπορούν να εξαλείψουν μια επίπεδη μπαταρία καθώς και να το ανταλλάξουν για ένα εντελώς φορτισμένο σε τρία λεπτά – πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ακόμη και οι πιο γρήγοροι φορτιστές καθώς και σε ένα παρόμοιο πάρκο σφαίρας για να γεμίσει καύσιμα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Shell θα κάνει το δίκτυο φόρτισης της στην Ευρώπη που προσφέρεται σε άτομα του NIO, καθώς και να επιτρέψει στο NIO να δημιουργήσει σταθμούς ανταλλαγής στις τοποθεσίες του. Το NIO θα ρυθμίσει το Shell επαναφορτίστε τα γρήγορα σημεία φόρτισης στις θέσεις του σε αντάλλαγμα.
Οι δύο μάρκες θα “συνεχίσουν να ελέγχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες συνεργασίας στη διαχείριση της κατοχής μπαταριών, στη διαχείριση του στόλου, στα συστήματα συμμετοχής, στις υπηρεσίες φόρτισης, στην προηγμένη φόρτιση της μπαταρίας καθώς και στην εναλλαγή ανάπτυξης καινοτομίας”.
Η Shell, ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής βενζίνης στον κόσμο, δηλώνει ότι “δεσμεύεται να καταλήξει να είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών χρέωσης παγκοσμίως”.
Η NIO έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά, πωλώντας το SUV ES8 καθώς και το ET7 Saloon στη Νορβηγία. Ακόμη περισσότερη ευρωπαϊκή ανάπτυξη οφείλεται, ενώ η επιχείρηση δήλωσε τον Μάιο ότι μπορεί να διευρυνθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εάν υπάρχει επαρκές ενδιαφέρον.
Ελέγξτε την καταχώρισή μας για τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *