Η Ιταλία είναι η χειρότερη χώρα για να οδηγήσει μέσα, οι Βρετανοί Βρετανοί Βρετανοί

έχουν τοποθετήσει την Ιταλία ως τη χειρότερη χώρα για να οδηγήσει λόγω του συνδυασμού ενός επικίνδυνου οδικού δικτύου καθώς και των γρήγορων οδηγών, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Ο συνδυασμός των Twisty Cliff Top Top Roads καθώς και τα πολυάσχολα κέντρα της πόλης, καθώς και οι θλίψεις τους πίσω από τον τροχό απεργούν τον φόβο στους αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου περισσότερο από οποιοδήποτε είδος άλλου έθνους.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια ερευνητική μελέτη των 2.000 οδηγών που προσπάθησαν να πλοηγηθούν στους δρόμους των ξένων χωρών ανακάλυψαν ότι η χώρα σε σχήμα εκκίνησης είναι η χειρότερη για τους βρετανούς αυτοκινητιστές από τους ακανόνιστους οδηγούς, τα πολυάσχολα κέντρα των πόλεων καθώς και τους κακούς δρόμους.
Σύμφωνα με την ερευνητική μελέτη του carrentals.co.uk, οι Ιταλοί είναι οι πιο ένοχοι της από αποφεύγοντας τη λωρίδα, ανεξήγητη εξάλειψη καθώς και επιτάχυνση. Παρά τους φόβους των Βρετανών για την Ιταλία, όμως, η έρευνα εξέθεσε ότι περισσότεροι άνθρωποι είχαν πραγματικά ατυχίες στην Ισπανία. Εν τω μεταξύ, η οδήγηση στη Γερμανία θεωρείται για το ασφαλέστερο.
“Οδήγηση στη λάθος πλευρά του δρόμου” τεράστια ανησυχία για τους Βρετανούς στο εξωτερικό
Ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει όλους τους οδηγούς, ανεξάρτητα από τη χώρα, καθώς και τις τάξεις, καθώς η κορυφαία ανησυχία για τους Βρετανούς στο εξωτερικό οδηγεί σε λάθος πλευρά του δρόμου. Οι διάφοροι κανόνες καθώς και οι ασυνήθιστες ενδείξεις οδών αφορά επίσης τους οδηγούς.
Το Carrentals.co.uk δήλωσε ότι ένας στους επτά Βρετανούς έχει συμπεριληφθεί σε ένα ατύχημα αυτοκινήτων και φορτηγών στο εξωτερικό – είτε αυτό είναι στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ ή στην Κίνα – καθώς και το 15 % είχαν πλησιάσει τις αποτυχίες σε παγκόσμιους δρόμους.
Ένας παρόμοιος αριθμός έχει τραβηχτεί από τις αρχές ενώ στο εξωτερικό με το ένα τέταρτο αυτών για οδήγηση στο ποτό. Ωστόσο, ένας στους έξι έφτασε μέχρι να δηλώσει ότι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν γιατί τραβήχτηκαν.
Ο Gareth Robinson, Διευθύνων Σύμβουλος της Carrentals.co.uk, δήλωσε: “Η οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί να είναι αγχωτική, ειδικά αν δεν είστε έμπειροι σε αυτό. Οι περισσότερες χώρες, ακόμη και εκείνες στην Ευρώπη θα έχουν διαφορετικά σημάδια δρόμου, έδαφος, ενδείξεις καθώς και νομοθεσίες να εξετάσει.
“Πολλοί οδηγοί που πηγαίνουν στις διακοπές τους πιστεύουν απλώς ότι είναι μια κατάσταση πηδώντας στα αυτοκίνητα και φορτηγά, καθώς και την οδήγηση στην« λανθασμένη »πλευρά του δρόμου, ωστόσο, υπάρχει πολύ περισσότερο να εξεταστεί.
Είχατε οποιοδήποτε είδος στενών τηλεφωνικών κλήσεων ή κακών εμπειριών κατά την οδήγηση στο εξωτερικό; Πιστεύετε ότι οι ξένοι οδηγοί είναι πολύ καλύτεροι από εκείνους του Ηνωμένου Βασιλείου; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *