Το New Fiat 500 που οφείλεται πριν από το 2019 με 48-volt Hybrid Tech

Το σεβάσμιο Fiat 500 αναμένεται να αποκόψει τον κινητήρα Multijet του 1,3 λίτρων υπέρ του καθαρότερου 48-volt υβριδικού καινοτομίας όταν ο νέος σχεδιασμός εκτίθεται πριν από το τέλος της δεκαετίας.
Σε μια προσπάθεια να μειωθεί οι επιβλαβείς εκπομπές NOX, ο διευθυντής της Fiat Chrysler Sergio Marchionne ρίχνει μια ματιά στο καθαρότερο καθώς και πολύ πιο αποτελεσματικές επιλογές για τα αυτοκίνητα για αυτοκίνητα σε όλη την περιοχή. Ενώ αυτά θα περιλαμβάνουν υβρίδια plug-in σε σχέδια υψηλής ποιότητας υψηλής τεχνολογίας από την Alfa Romeo καθώς και από το Maserati, τα μικρότερα αυτοκίνητα και φορτηγά της ομάδας θα αγκαλιάσουν μια πολύ πιο οικονομική προσέγγιση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα
“Θα πρέπει να παίξουμε με μια σειρά από λύσεις”, μας είπε ο Marchionne. “Υπάρχουν εξαιρετικά λίγα πράγματα που είναι συγκεκριμένα σε αυτήν την αγορά – εκτός από το ένα, καθώς και αυτό είναι ότι οι μικρές πετρελαιοκινητήρες μετατόπισης είναι νεκροί. Πιστεύω ότι οτιδήποτε άλλο είναι δίκαιο παιχνίδι, οπότε θα πειραματιστούμε. ”
Ωστόσο, ενώ ο Marchionne επέμεινε ότι τα έξοδα θα έπρεπε να βρουν πριν από το plug-in superminis ήταν πραγματικότητα, συνέλαβε ότι τα μέτρια υβρίδια ήταν ένα λογικό επόμενο βήμα.
• φθηνότερα αυτοκίνητα και φορτηγά για ασφαλισμό
“Πιστεύω ότι τα υβρίδια είναι αναπόφευκτα”, είπε. “Όλοι κινούμαστε προς την καλύτερη κατεύθυνση. Η ανησυχία δεν είναι η τεχνολογία, είναι μια ανησυχία για τα έξοδα καθώς και αν ο καταναλωτής θα πληρώσει.
“Εξακολουθούμε να κάνουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο αριθμό μικρών αυτοκινήτων και φορτηγών όπως το [Fiat] Panda καθώς και το Fiat 500. Η τοποθέτηση πλήρων υβριδίων σε ένα όχημα σε αυτό το τμήμα πρόκειται να σας σκοτώσει. Απαιτούμε να ανακαλύψουμε άλλες λύσεις, καθώς και γι ‘αυτό πιστεύω ότι απαιτούμε να δεχτούμε τα συστήματα 48 Volt με πολύ πιο λογικό τρόπο. ”
Η τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος θα πρέπει να εγγυηθεί ότι το Fiat 500 της επόμενης γενιάς είναι ταχύτερη καθώς και λιγότερο δαπανηρή για να τρέξει από το σημερινό αυτοκίνητο, ενώ κάνει το BIT για να επηρεάσει το κόστος καταχώρησης ή τις μηνιαίες πληρωμές PCP. Ωστόσο, με τον μικρό αντίπαλο που ενημερώθηκε πέρυσι με μια σειρά από nips καθυστερημένης ζωής, καθώς και πιέτες, είναι απίθανο να δούμε ένα ολοκαίνουργιο 500 πριν από το 2019.
Τι πιστεύετε για τα σχέδια της Fiat για τα επόμενα 500; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *