Η LEC εγκαινιάζει την προσιτή μετατροπή EV για κλασικά μικρά

London Electric Automobiles (LEC) ξεκίνησε ένα νέο κιτ ηλεκτρικής μετατροπής για το αρχικό Mini, το οποίο λέει ότι είναι ένα από τα πολύ πιο προσιτά ηλεκτροκίνητα κλασικά στην αγορά. Οι τιμές ξεκινούν από £ 25.000, εξαιρουμένων του κόστους του αυτοκινήτου δότη και των σχετικών φόρων, γεγονός που την καθιστά σχετικά προσιτή σε σύγκριση με άλλους παίκτες στον ηλεκτροκίνητο κλασικό τομέα αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η μετατροπή της LEC για το μικρό χρησιμοποιεί ένα συμπαγές πακέτο μπαταρίας 20kWh, το οποίο διατηρεί το κόστος χαμηλό, αλλά μειώνει το εύρος του αυτοκινήτου σε μεταξύ 60 και 70 μιλίων κάτω από τις συνθήκες οδήγησης της πόλης.

Η Electrogenic ολοκληρώνει τις μετατροπές ηλεκτρικών αυτοκινήτων για το Triumph Stag και το Morgan 4/4

Η συμβατική μπαταρία μπορεί να αναβαθμιστεί με μεγαλύτερες μονάδες 25kWh ή 33kWh, οι οποίες προσφέρουν έως και 90 και 120 μίλια εύρους αντίστοιχα.
Οι τιμές για το αυτοκίνητο 25kWh ξεκινούν από £ 27.000, ενώ το μοντέλο 33kWh ξεκινά από £ 30.000. Η LEC θα ταιριάζει ακόμη και σε μια τεράστια μπαταρία 40kWh ως ειδικό αίτημα, αν και αυτή η έκδοση απαιτεί την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων λόγω του μεγέθους των κυττάρων.
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διαστάσεις του αυτοκινήτου (και κρατήστε το μικρό χώρο αποθήκευσης που έχει ο μικρός), το πακέτο Split Battery είναι τοποθετημένο κάτω από τον πίσω πάγκο και στην μπότα. Οι μπαταρίες αποκαθίστανται από τα χρησιμοποιημένα φύλλα Nissan και μπορούν να συμπληρωθούν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σημείο φόρτισης τύπου 1 ή τύπου 2, καθώς και ένα ιδιωτικό wallbox ή ένα βύσμα τριών ακίδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *