Η Ford Partners με την Lyft για να δημιουργήσει αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγό για το 2021

Ford αποκάλυψε μια νέα συνεργασία με την App-Hailing App Lyft, την οποία τα κράτη της αυτοκινητοβιομηχανίας θα επιτρέψουν στις δύο επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αυτόνομα συστήματα οδήγησης με ταχύτερο ρυθμό.
Η Ford αναφέρει την υπάρχουσα εργασία προόδου καθώς και τις επενδύσεις σε αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων και φορτηγών συνδυάζονται καλά μαζί με την εμπειρία της Lyft στη μητροπολιτική παραγωγή καθώς και τη μεγάλη προϋπάρχουσα πελατειακή βάση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Πέρυσι, η Ford επαλήθευσε ότι στοχεύει να προσφέρει αυτοκίνητα και φορτηγά υψηλού όγκου μέχρι το 2021, με σκοπό την παραγωγή μιας αυτόνομης υπηρεσίας ταξί κατά παραγγελία με τα οχήματα. Η κίνηση για να συνεργαστεί με μια επιχείρηση Ridesharing, όπως η Lyft, φαίνεται να είναι το επόμενο βήμα στο αυτόνομο όραμα του οχήματος της εταιρείας.
Απευθείαν με την Lyft, η Ford θα λειτουργήσει για να παράγει μια πλατφόρμα καινοτομίας αυτο-οδήγησης που ενσωματώνεται γρήγορα στο προϋπάρχον δίκτυο της Lyft. Οι δύο επιχειρήσεις θα επιλέξουν επίσης ποιες πόλεις θα είναι πιο δεκτικές στην υπηρεσία όταν ξεκινήσει.
Η Ford δεν είναι η μόνη επιχείρηση αυτοκινήτων και φορτηγών που επενδύουν στο Lyft. Στις αρχές του 2016, η General Motors βυθίστηκε 378 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στην εταιρεία Ride-Hailing, ενώ η Uber καθώς και η Mercedes έχουν παρόμοια σύμβαση σε θέση με εκείνη της νέας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ford καθώς και της Lyft.
Η Ford έχει βυθίσει σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία αυτο-οδήγησης κατά το τελευταίο έτος, διπλασιάζοντας το προσωπικό της μελέτης της Palo Alto καθώς και του Κέντρου Καινοτομίας. Έχει τριπλασιάσει το στόλο δοκιμών του στις ΗΠΑ, με περίπου 30 Ford Combist (Mondeo στο Ηνωμένο Βασίλειο) αυτοκίνητα και φορτηγά που χρησιμοποιούνται για την ίδρυση της αυτόνομης τεχνολογίας.
Τα μελλοντικά αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης και φορτηγό είναι οργανωμένα για να έχουν «επίπεδο τεσσάρων επιπέδων», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγήσει σε οποιοδήποτε είδος δρόμου χωρίς κανένα είδος εισόδου από οδηγό, καθώς και δεν θα έχει καν τιμόνι ή πεντάλ.
Πέρυσι, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Mark Fields συνέκρινε την τεχνολογία με τις καινοτομίες του Henry Ford στις αρχές του 20ου αιώνα: “Η επόμενη δεκαετία θα καθοριστεί από την αυτοματοποίηση του αυτοκινήτου, καθώς και για τα αυτόνομα οχήματα ως έχουν σημαντική επίδραση Η κοινωνία ως κινούμενη γραμμή συναρμολόγησης της Ford έκανε πριν από 100 χρόνια.
“Είμαστε αφοσιωμένοι στην τοποθέτηση στο δρόμο ένα αυτόνομο όχημα που μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια καθώς και να επιλύσει κοινωνικές και περιβαλλοντικές δυσκολίες για εκατομμύρια ανθρώπους – όχι μόνο εκείνους που μπορούν να πληρώσουν για οχήματα υψηλής τεχνολογίας”.

Η πορεία της Ford για αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγά περιλαμβάνει επενδύσεις καθώς και ερευνητική μελέτη με μια σειρά επιχειρήσεων που ειδικεύονται στα επερχόμενα αυτοκίνητα και τεχνολογίες φορτηγών, όπως το Lidar, η τεχνητή νοημοσύνη καθώς και η χαρτογράφηση, συμπεριλαμβανομένων των Velodyne, SAIPS καθώς και των πολιτικών χαρτών.
Τώρα ελέγξτε τον συνολικό οδηγό μας για τα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *