Ο Aston Martin DP-100 Gran Turismo Racer που παρουσιάστηκε στο Goodwood

Η Aston Martin εξέθεσε τον DP-100 Gran Turismo Racer στο Goodwood Celebration of Speed. Προσφέρεται για λήψη για το παιχνίδι στο Granturismo 6 από τον Ιούλιο, η ιδέα θα παραμείνει ένας εικονικός δρομέας GT.
Αναπτύχθηκε στο σπίτι από την ομάδα στυλ στο Aston καθώς και με επικεφαλής τον διευθυντή στυλ Marek Reichman, το DP-100 χρειάστηκε έξι μήνες για να παράγει χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στα μοντέλα παραγωγής στυλό. Η ψηφιακή τροφοδοσία του οχήματος είναι ένας κινητήρας Twin Turbo V12, που δημιουργεί 800bhp.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Goodwood Εορτασμό των ενημερώσεων online ταχύτητας

Το DP-100 βρίσκεται χαμηλό στο έδαφος, με την οροφή σχεδόν να καθίσει επίπεδο με τις διογκωμένες καμάρες. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας υπαινιγμός του οχήματος οδικού οχήματος της Aston στο σύμπλεγμα πίσω λαμπτήρων, το οποίο βρίσκεται πάνω από ένα τεράστιο οπίσθιο διάχυτο.
“Χαρακτηριστικά όπως η επαναστατική« ενεργή αεροδυναμική »του αυτοκινήτου είναι εκεί όχι μόνο ως μέθοδος βελτίωσης της μορφής, ωστόσο, για να υποστηρίξει τη λειτουργία του αυτοκινήτου στο παιχνίδι», δήλωσε ο σκηνοθέτης στυλ Marek Reichman. “” Όπως και με την έννοια του CC100 Speedster, πολλά από τα στυλ στυλ ορατά σε DP-100, όπως οι οπίσθιοι λαμπτήρες φωτός, θα μπορούσαν επίσης να τροφοδοτήσουν με μελλοντικά αθλητικά οχήματα που θα εισαγάγουμε στον κόσμο εκτός σύνδεσης, έτσι ώστε η σημασία αυτού Η δουλειά δεν πρέπει να υποτιμάται. ”
Η τελευταία ψηφιακή ιδέα δεν είναι η πρώτη φορά που η Aston έχει συνεργαστεί με το franchise του Gran Tursimo. Το DB7 Coupe καθώς και ο Volante έκανε το ντεμπούτο της στην εξαιρετικά πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, με τα £ 1,2 εκατομμύρια ένα-77 που ήδη προσφέρεται στο GT6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *