«Οι πωλήσεις της MG πρέπει να κατατάσσονται ως η ιστορία επιτυχίας της χρονιάς, ενδεχομένως η δεκαετία»

Δεν είμαι σε άρνηση. Αισθάνομαι άνετα να παραδεχτώ ότι πέρυσι ήταν αρκετά άσχημη για τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υπάρχει καμία απομάκρυνση από το γεγονός ότι σε ένα πανδημικό καταστροφικό 2020, όταν οι εκθεσιακοί χώροι συχνά εμποδίστηκαν από το άνοιγμα του νόμου, οι καταναλωτές αγόρασαν αναπόφευκτα λιγότερα οχήματα από ό, τι το 2019.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι πωλήσεις τους τελευταίους 12 μήνες δεν ήταν τόσο κακές όσο φοβόμουν. Οφείλουμε τεράστιες ευχαριστίες στους ιδιωτικούς και επιχειρηματικούς αγοραστές, οι οποίοι έσκαψαν βαθιά πριν υπογράψουν τη διακεκομμένη γραμμή για 1.631.064 νέα αυτοκίνητα – σχεδόν 136.000 αυτοκίνητα το μήνα. Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, αυτό είναι εντυπωσιακό.

«Δεν μπορώ πραγματικά να περιμένω τη νέα καλλιέργεια ηλεκτρικών καυτών καταπακτών»

Αλλά στο αντίθετο άκρο της κλίμακας θετικότητας, πρέπει να αμφισβητήσουμε τις ατζέντες εκείνων που υποδηλώνουν ότι η επιχείρηση νέων αυτοκινήτων ήταν σε χειρότερη μορφή πέρυσι από ό, τι οι επίσημοι αριθμοί λένε ότι ήταν. Για παράδειγμα, μια εφημερίδα Broadsheet δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι οι πελάτες “μόλις 1,56 εκατομμύρια” αγόρασαν νέα αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020, όταν ο επίσημος αριθμός ήταν 1,63 εκατομμύρια. Το έγγραφο παραπλανήθηκε περαιτέρω λέγοντας: “Αυτό [2020] θα είναι το χειρότερο έτος για τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες”. πάλι λάθος. Ήταν το χειρότερο έτος από το 1992, πριν από λιγότερο από τρεις δεκαετίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *