Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2018 Paris Motor Show

πιθανώς το 2018 Paris Motor Show δεν εξυπηρετούσε την προφυλακτική καλλιέργεια νέων αυτοκινήτων που αποκαλύψαμε ότι έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η παροχή στη γαλλική πρωτεύουσα παρέδωσε σίγουρα ποιότητα να καλύψει κάθε έλλειψη ποσότητας. Μια επιλογή για τα αυτοκίνητα της επιλογής πήρε τη σειρά τους κάτω από τα φώτα και η ομάδα Car Express ήταν σε ετοιμότητα για να τους δώσει μια εκτεταμένη μία φορά.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο νόμος για την επικεφαλίδα ήταν αναμφισβήτητα η έναρξη της ολοκαίνουργιας σειράς BMW 3, αλλά τα καλύμματα βγήκαν επίσης από το νέο DS 3 Crossback, Kia Proceed, Mercedes B-Class, Seat Tarraco, Skoda Kodiaq VRS και πολλά άλλα. Επιπλέον, όπως και ο κανόνας σε μεγάλες κινητικές παραστάσεις, υπήρξε ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων Concept που εμφανίστηκε με τα πάντα, από το εντυπωσιακό e-e-e-e-e-e-e-e-ugend της Peugeot μέχρι το EZ-Ultimo της Renault, το οποίο προεπισκόπηση του πολυτελούς αυτοκινήτου του μέλλοντος.
• Όλα τα πιο πρόσφατα από το 2018 Paris Motor Show
Αλλά ποια αυτοκίνητα ξεχώρισαν; Ποτέ δεν είναι εύκολο να επιλέξετε το καλύτερο αυτοκίνητο σε μια εμφάνιση τέτοιας ποικιλομορφίας και οι απόψεις είναι υποχρεωμένες να διαφέρουν, γι ‘αυτό ενθαρρύνουμε κάθε μέλος της συντακτικής ομάδας Car Express να επιλέξει το δικό του καλύτερο αυτοκίνητο της παράστασης και να κάνει μια υπόθεση για παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *