Το Jaguar F-Type SVR παίρνει την ένεση του χρώματος με την επιλογή Graphic Pack

jaguar έχει προσθέσει ένα νέο πακέτο γραφικών στη λίστα επιλογών SVR τύπου F-Type. Το JAG, το οποίο τροφοδοτείται από ένα υπερσυμπιεσμένο V8 567bhp 5.0-λίτρων, μπορεί τώρα να καθοριστεί με μαγευτικά γραφικά για να βοηθήσουν να το βγάλουν από τα σπορ αυτοκίνητα και το πλήθος των φορτηγών.
Εμφανίστηκε στο 2018 Geneva Motor Show, The Graphic Pack, το οποίο έχει παραχθεί κάτω από τη διαχείριση του επικεφαλής του στυλ, Ian Callum (ο τύπος πίσω από τον τύπο F καθώς και το νέο ηλεκτρικό I-PACE) περιλαμβάνει ένα περιβάλλον αντίθεσης, το περιβάλλον, Τα καλύμματα καθρέφτη καθώς και τα πτερύγια Aero.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• 2018 Περίληψη Motor Show της Γενεύης
Αυτά έχουν πάει μαζί με μια μεγάλη λωρίδα 575 που τρέχει πέρα ​​από το καπό καθώς και μικρότερες λωρίδες που τρέχουν κατά μήκος των Sills του F-Type. Το γραφικό πακέτο μπορεί να είναι spec’d σε ένα από τα έξι ειδικά σχέδια χρωμάτων: corris γκρι καθώς και ultra μπλε (όπως φαίνεται στις εικόνες μας), caldera κόκκι ως μαύρο, ή yulong λευκό με κόκκινες προθέσεις firenze.
6

Επίσης, προστίθενται στο εξωτερικό είναι το Bonnet Louvres του Carbon Fiber Bonnet, καθώς και οι ελαφριές σφυρηλάτες τροχών 20 ιντσών, βοηθώντας και οι δύο να τονίσουν τα κομψά διαπιστευτήρια του JAG. Οι ιδιοκτήτες θα υπενθυμίσουν την επιλογή τους κάθε φορά που ανοίγουν την πόρτα με διαμορφωμένες πλάκες πέλματος, καθώς και μια αναμνηστική πλάκα ανάθεσης.
Και καθώς δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις (ο τύπος F θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να φτάσει σε 200 μίλια / ώρα καθώς και 0-60 μίλια / ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα), το γραφικό πακέτο χωρίς κόστος δεν θα αλλάξει το κόστος από το κόστος εκκίνησης των £ 122.680 για το Κοινός τύπος SVR F-Type.
Θέλετε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για τον τύπο Jaguar F; Στη συνέχεια, ελέγξαμε τη διεξοδική αξιολόγησή μας εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *