Η Mercedes e-Class Estate κυκλοφορεί από £ 37.935

Μετά την αποκάλυψή της νωρίτερα αυτό το έτος, η Mercedes ανακοίνωσε την αρχική τιμολόγηση της νέας E-Class Estate. Το βαγόνι της γερμανικής μάρκας ξεκινά σε £ 37.935, £ 2.000 πολύ περισσότερο από το σαλόνι.
Αυτή η τιμή σας δίνει το E220D SE με το νέο turbodiesel του 192bhp 2,0 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων. Διαχειρίζεται 67,3 mpg και εκπέμπει 109g/km του CO2, το οποίο είναι 6mpg και 7g/km χειρότερα από το σαλόνι.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο μπροστινό μέρος, το νέο αυτοκίνητο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το σαλόνι πάνω στο οποίο βασίζεται, αλλά από το B-Pillar, η γραμμή οροφής εκτείνεται ακόμα περισσότερο πίσω. Τα πίσω φώτα εμφανίζονται σαν να έχουν ανυψωθεί από το μικρότερο κτήμα C-Class, περιτυλίξτε γύρω από την πίσω πόρτα στα φτερά. Οι μακροχρόνιες προεξοχές εγγυώνται ότι η νέα E-Class είναι η πιο χρήσιμη περιουσία premium στην τάξη της.
• Καλύτερα αυτοκίνητα ακινήτων στην αγορά
Διαθέτει συνολικό όγκο φορτίου 1.820 λίτρων. Αυτό χτυπά το Audi A6 Avant (1.680 λίτρα), όμως υπολείπεται από το τεράστιο και σημαντικά φθηνότερο Skoda Superb (1.950 λίτρα). Η Mercedes έχει μια κάρτα Trump, όμως, όπως αργότερα φέτος θα είναι διαθέσιμη με μια τρίτη σειρά καθισμάτων στην μπότα.
28

Περιλαμβάνονται πρακτικές πινελιές, όπως το Keyless Go και η Hands-Free Tailgate, ενώ ένα κιτ επιλογής φορτίου μπορεί να διαιρέσει το πάτωμα της εκκίνησης χρησιμοποιώντας συνδετήρες, ράβδους και κάτοχοι αποσκευών. Η αυτο-ανάρτηση αέρα είναι επίσης στάνταρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *