Το Peugeot Quartz Concept κάνει το ντεμπούτο της στο Παρίσι

, η Peugeot αποκάλυψε την ιδέα του Quartz στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού-και το σπορ crossover μας δίνει μια ματιά στο στυλ της επόμενης γενιάς 3008. Το MPV υψηλής οδήγησης έχει οριστεί να μετατραπεί σε περισσότερο από ένα Qashqai-Rivalling Premium Crossover SUV για να κυνηγήσει τις πωλήσεις.
Με βάση την ίδια πλατφόρμα EMP2 που στηρίζει το Peugeot 308, ο Quartz έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την τελευταία γλώσσα σχεδιασμού του Peugeot, η οποία πρώτα έκανε το ντεμπούτο της στην Exalt Concept στο Show Motor Show του Πεκίνου. Αυτό σημαίνει τεράστιες προσλήψεις, αιχμηρές άκρες, όρθια τρισδιάστατη μάσκα και προβολείς.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια ρηχή γραμμή παραθύρων και απότομα η οπίσθια οθόνη – πλήρης με ένα spart spoiler – αποκαλύπτει το χαλαζία για να έχει τις αθλητικές αναλογίες μοντέλων όπως το Range Rover Evoque ή η BMW X4. Σε μήκος 4.500mm, κάθεται κάπου μεταξύ του Evoque και του X4 από την άποψη του μεγέθους. Είναι επίσης περίπου 100 χιλιοστά περισσότερο από ένα Qashqai.
Το εσωτερικό είναι μια εξέλιξη του καθαρού και απλού i-cockpit που βρίσκεται στο 308. Το Peugeot έχει διατηρήσει το ποσό των κουμπιών και των μεταβολών στο ελάχιστο, ενώ οι οδηγοί λαμβάνουν πληροφορίες μέσω μιας οθόνης head-up. Το συμπαγές τιμόνι διαθέτει χειριστήρια για τους δείκτες, τους τρόπους οδήγησης και τις μετατοπίσεις των γρανάζι, καθώς και τα υλικά όπως το δέρμα, τα σύνθετα και το βασάλτη δίνουν στην καμπίνα ένα πολυτελές φινίρισμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *