Η BMW για να κάνει extras όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα που βασίζονται σε συνδρομές

Η BMW αποκάλυψε μια χούφτα νέων χαρακτηριστικών για τα αυτοκίνητα που εκτελούν την τελευταία έκδοση του λογισμικού Infotainment της μάρκας, το οποίο τελικά θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να κάνουν χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολίας όπως όπως Θερμαινόμενες συνδρομές με βάση τα καθίσματα.
Από τον Ιούλιο, όλα τα πρόσφατα κατασκευασμένα μοντέλα BMW που εκτελούν την έκδοση της έβδομης γενιάς της IDRIVE θα λάβουν ενημερώσεις και νέες λειτουργίες. Οι ιδιοκτήτες υφιστάμενων μοντέλων με το IDRIVE 7 θα λάβουν επίσης τα νέα χαρακτηριστικά μέσω μιας ενημερωμένης ενημέρωσης λογισμικού over-the-air.

Η BMW σειρές επιστρέφει στην απόφαση να χρεώσει τα τέλη συνδρομής της Apple CarPlay

Στο πλαίσιο της δωρεάν ενημέρωσης, η BMW σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά τη σειρά των ψηφιακών προσφορών μετά την πώληση για να συμπεριλάβει “ορισμένες λειτουργίες άνεσης”, όπως θερμαινόμενα καθίσματα, που σημαίνει ότι οι αγοραστές που δεν τους επιλογές από την αγορά θα μπορούν να τους ξεκλειδώσουν μέσω της εφαρμογής ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας για τιμή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι λειτουργίες θα είναι ήδη ενσωματωμένες στο αυτοκίνητο, απαιτώντας από τους ιδιοκτήτες να τους αγοράσουν εντελώς ή να εγγραφούν για περίοδο ενός έως τριών ετών. Ωστόσο, όλες οι ενσωματωμένες λειτουργίες και τα επιπλέον λειτουργίες θα είναι διαθέσιμα με δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός.
Η ενημέρωση, την οποία λέει η BMW, είναι η “πιο ολοκληρωμένη αναβάθμιση του λογισμικού οχημάτων μέχρι σήμερα”, περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένη πλοήγηση, επανασχεδιασμό για τον προσωπικό βοηθό της BMW και την προσθήκη ασύρματης συνδεσιμότητας smartphone του Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *